Dorpsstraat 830 1724 NT Oudkarspel

158m2
Wonen
5
Kamers
837m2
Perceel
1870
Bouwjaar
Prachtige stolpboerderij gelegen op een perceel van maar liefst 837 m2.

Deze prachtige vrijstaande boerderij gelegen op een uitstekende locatie is nu beschikbaar.

De boerderij biedt vele mogelijkheden en u heeft de beschikking over een ruime lichte woonkamer met vele raampartijen, keurige keuken met inbouwapparatuur, praktische bijkeuken, nette badkamer, 4 ruime slaapkamers en over een zeer ruime schuur met vele mogelijkheden.

De achtertuin gelegen op het noordoosten grenzend aan het water biedt een schitterend uitzicht over de polder. De achtertuin is te bereiken vanuit de schuur.

Bent u op zoek naar deze buitenkans op een toplocatie dan kunt u mij bellen voor een bezichtiging.
Begane grond
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trapkast en trapopgang. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime lichte woonkamer met vele raampartijen en tot de keurige keuken. De woonkamer geeft toegang tot de eerste ruime slaapkamer met drie vaste kasten en een deur naar de schuur. De keurige keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder 4 pits gaskookplaat, rvs schouwkap, oven en koelkast met vriezer. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken die is voorzien van de cv opstelling, aansluiting voor de vaatwasser, het toilet en van een deur naar de schuur.

De houten vloer is in de woonkamer doorgetrokken. In de hal en keuken ligt er een laminaatvloer, in het toilet en de bijkeuken een tegelvloer en in de slaapkamer vloerbedekking.

De woning is voorzien van houten kozijnen met enkel en dubbelglas.

Eerste verdieping
Vaste trap naar de eerste verdieping. Vanuit de overloop met twee vaste kasten heeft u toegang tot drie ruime slaapkamers en tot de nette badkamer. Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer met meerdere knieschotten met daarachter veel opbergruimte en een dakkapel. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de tweede ruime slaapkamer met dakkapel en een deur naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchehoek, toilet en een wastafel met meubel. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de derde slaapkamer met dakkapel, vaste kast en een knieschot met daarachter veel opbergruimte.

De badkamer is voorzien van een tegelvloer.

Tuin
De woning beschikt over een voor en achtertuin. De achtertuin gelegen op het noordoosten grenzend aan het water biedt een schitterend uitzicht over de polder. De achtertuin is te bereiken vanuit de berging. De voortuin gelegen op het zuidwesten is keurig aangelegd en biedt parkeermogelijkheid op eigen terrein voor meerdere auto’s.

In afwijking van de foto's zijn de zonneschermen niet meer aanwezig.

Details
- Gelegen op een perceel van maar liefst 837 m2.
- Compleet nieuw dak 2007.
- Zeer ruime schuur die vele mogelijkheden biedt.
- Schilderwerk buitenom 2018.
- Vier ruime slaapkamers.
- Nette badkamer.
- Praktische bijkeuken.
- Veel opbergruimte.
- Parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.639
Aangeboden sinds
15 november 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1870
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
837 m2
Inhoud van de woning
1609 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
343 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview