Ons verhaal

Huisnet is de website waarmee wij jou als woningconsument willen helpen een thuis te vinden. Wij vinden het belangrijk dat we onze volledige onafhankelijkheid behouden. Wat dat inhoudt? Dat iedereen bij ons welkom is. En dat iedereen gelijke kansen krijgt. Zo kan elke makelaar zijn of haar woningen bij ons plaatsen.

Waarom op Huisnet naar een woning zoeken?

Zoals gezegd kan elke makelaar bij ons het volledige aanbod plaatsen. Wij zorgen voor een optimale weergave van dit aanbod. Hierdoor heb jij als woningzoekende een goed beeld van de woning waarin je bent geïnteresseerd. Maar ook vind je bij ons woningen die niet op andere websites zijn te vinden, zelfs niet op de grootste websites van Nederland. Ons doel is dan ook om het volledige aanbod van koopwoningen en huurwoningen te presenteren. Met handige functies houden we je steeds op de hoogte van het nieuwste aanbod en bieden we je diensten aan die jou kunnen helpen in het verkrijgen van die nieuwe leuke woning.

Oh ja, en ook als de markt wat krapper wordt, zoals bij huurwoningen, kun je bij ons gewoon gratis een account aanmaken en reageren op alle beschikbare woningen.

Waarom je woningen op onze websites plaatsen?

Wij begrijpen en ondersteunen de rol van de makelaar. We begrijpen ook de bedreigingen die het internet voor het vak van makelaar met zich meebrengt. Maar we begrijpen vooral de mogelijkheden. En die mogelijkheden willen we samen met jou als makelaar zo goed mogelijk benutten. Hiervoor hebben we een aantal slimme tools in ontwikkeling die helpen het contact met potentiele koper, verkoper, huurders en verhuurders te optimaliseren.

Door werkelijk samen te werken met alle makelaars kunnen we de wensen van zowel de consumenten als de makelaars verenigen. In een steeds veranderende markt is het noodzakelijk om snel te kunnen schakelen en nieuwe ideeën te kunnen uitwerken. En leuk ook. Ondernemen doe je immers het best samen.

Zelf aan de slag met de verkoop of verhuur

Je kunt bij ons ook zelf je huis verkopen of verhuren. Hiervoor bieden we je handige tools en mogelijkheden om jouw huis extra onder de aandacht te brengen. En mocht je toch besluiten met een makelaar te willen samenwerken, dan is dat zo geregeld. Want je kunt veel zelf doen, maar een huis verkopen of verhuren blijft een vak. Onze PRO makelaars zullen dus altijd even contact opnemen om je te assisteren waar nodig. Zonder een enkele verplichting. Transparant maar niet doorzichtig dus.

Jouw huis staat nog niet op onze website?

Dat kan natuurlijk niet! Bel dan direct je makelaar en vraag hem om dit te regelen. Wij helpen hem verder met het plaatsen van jouw huis zodra hij/zij contact met ons heeft opgenomen.

Hulp bij je zoektocht naar je nieuwe thuis

Voor Huisnet hebben we een mooi dashboard gecreëerd. Hiermee kun je heel eenvoudig alles regelen. Of het nu gaat om het terugkijken naar bewaarde woningen, een zelf te koop of te huur aangeboden woning, Zoekertjes, Oproepen of het aanvragen van een hypotheekofferte. Alles regel je overzichtelijk vanuit jouw persoonlijke dashboard. En als we de tijd kunnen vinden, breiden we dit steeds verder uit met nieuwe functies. Je mag ook suggesties doen natuurlijk, zijn we gevoelig voor.

Wat is onze missie

Om jou als woonconsument te helpen met het vinden van een nieuw thuis. En om jou als makelaar te faciliteren om zo goed mogelijk je vak uit te kunnen voeren. Op deze manier creëren we niet alleen transparantie in de woningmarkt, maar maken we het vinden van je nieuwe thuis zo aangenaam mogelijk. Dat is onze missie.