Boddelenweg 3 8896 KG Hoorn

145m2
Wonen
4
Kamers
2008m2
Perceel
1930
Bouwjaar
TE KOOP: het achterhuis van een woonboerderij, gesitueerd in en met uitzicht over de polder van Hoorn, gelegen op een ruim perceel van circa 2008 m2 eigen grond. Het ruime achterhuis beschikt over een woongedeelte met een woonkamer, keuken, kantoorkamer en een slaapkamer met badkamer ensuite op de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, elk met een eigen douche en toilet, en een grote zolder die middels vaste trap bereikbaar is. Aan de oostkant van de woning is er volop ruimte voor een terras en tuin, maar ook aan de westkant ligt een fraai aangelegde tuin die bij deze woning behoort. Daarnaast bevindt zich aan de noordzijde van de woning een aangebouwde stenen (voormalige)garage.

Aan de oostkant van de boerderij bevindt zich momenteel een paardenstal, die nog gesloopt zal worden, zodat er vrij uitzicht zal ontstaan. De zonnepanelen op de zuidkant worden eveneens voor overdracht verwijderd. In de fotoreportage zijn afbeeldingen opgenomen die de nieuwe situatie weergeven/visualiseren.
Begane grond
Via de entree is er toegang tot de hal. De hal biedt toegang aan de keuken, de kantoor/werkkamer en de woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de slaapkamer met badkamer ensuite. Badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafelmeubel en douchecabine. Via de keuken is er toegang tot een vaste overkapping, te gebruiken als bijkeuken. De keuken biedt toegang tot de aangebouwde stenen garage. Via de schuifdeuren in de keuken is er toegang tot de achterkant van het perceel.

Hal, afmeting ca. 1.58/2.58 x 6.22 m.
Keuken, afmeting ca. 3.20 x 5.70 m.
Kantoor/werkkamer, afmeting ca. 2.25 x 3.15 m.
Woonkamer, afmeting ca. 3.50 x 5.30 m.
Slaapkamer 1, afmeting ca. 3.60 x 3.70 m.
Badkamer, afmeting ca. 2.85 x 3.60 m.
Garage, afmeting ca. 13 x 5,5 m.

Eerste verdieping
Via de trapopgang in de hal komt u uit op de overloop. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers. Beide slaapkamers zijn voorzien van een apart toilet en een aparte doucheruimte.

Slaapkamer 2, afmeting ca. 3.00 x 5.66 m.
Slaapkamer 3, afmeting ca. 3.08 x 5.66 m.

Maten zijn gemeten op minimaal 1.50 m schothoogte.

Tweede verdieping
Het woonhuis beschikt over een ruime bergzolder, bereikbaar is middels een vaste trap vanaf de overloop.

Tuin
Deze woning beschikt over een ruime achtertuin met uitzicht over de weilanden en een tuinperceel aan de straatzijde van de woning. Dit perceel is ook geschikt voor het houden van schapen o.i.d. Toegang tot de woning vanaf de straatzijde middels eigen toegangsweg en deels over een weg middels recht van overpad.

Details
Het betreft hier een voormalige woonboerderij die wordt opgesplitst in twee recreatiewoningen (Boddelenweg 3-1 en 3-2) en een permanent te bewonen achterhuis (Boddelenweg 3).
Is uw interesse gewekt, bel met de makelaardij voor het maken van een bezichtingsafspraak en een uitgebreide toelichting indien gewenst.
Oplevering op kort termijn bespreekbaar.
Bezichtigingen op afspraak.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.793
Aangeboden sinds
7 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, half vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
2008 m2
Inhoud van de woning
590 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
85 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview