Deventerweg 72 7451 MB Holten

245m2
Wonen
7
Kamers
12080m2
Perceel
1931
Bouwjaar
Mooi wonen op een rustige en unieke plek! Deze landelijk gelegen woonboerderij 'De Beukenhof' genaamd is te koop! Het geheel staat op een ruime kavel van maar liefst 12080 m2 en heeft een woonoppervlak van 245m2.

Het object is zeer geschikt voor het houden en werken met paarden aan huis, aangezien er weidegrond, een grote verlichte paardenbak en een ruime paardenstal met boxen aanwezig zijn.
Daarnaast biedt de grote loods (16x19m) vele mogelijkheden, er is een aparte overkapping om een trailer in te zetten. Ook is er volop parkeerruimte op eigen erf.

De indeling zorgt voor een brede doelgroep voor deze woning. Het voor- en achterhuis is namelijk onder andere geschikt voor een gezin, dubbele bewoning of inwoning/mantelzorg, erfdelen, bed & breakfast, kantoor- en/of praktijk aan huis, etc…..

De tuin is ruim en biedt diverse plaatsen om te zitten en te ontspannen. Met daarnaast nog volop ruimte voor kinderen om te spelen. Een heerlijke tuin om te verblijven met gezin, familie en vrienden en te genieten van lange warme zomers. Op deze mooie locatie beleef je alle seizoenen maximaal.

Het gehele perceel is klaar voor biologische teelt. Verbouw je eigen groenten, plant fruitbomen, maak je eigen bramenjam en eet uit eigen (moes)tuin!

Op deze locatie kan op en top genoten worden van de mooie natuur. Heerlijk wandelen, sporten of een buitenrit te paard.

Het centrum van de plaats Holten is op 2,5 kilometer gelegen. Hier bevinden zich onder andere scholengemeenschap De Waerdenborch, een NS-station en alle voorzieningen die het vernieuwde dorpscentrum van Holten te bieden heeft. De bosrijke heuvelachtige omgeving met de prachtige Holterberg voelt bijna on-Nederlands aan.

Absoluut een uniek geheel met unieke kansen!
Maakt u van dit bijzondere object uw droomhuis…?!

**Gelieve niet op eigen gelegenheid het erf betreden, in verband met privacy van de bewoners.


Begane grond
De woonboerderij 'De Beukenhof' bestaat uit een voorhuis en een achterhuis, deze worden afzonderlijk van elkaar beschreven.

Benedenverdieping: aan de linker zijkant van de woning is de ingang van het voorhuis. U komt binnen in een bijkeuken met toilet en loopt door naar de keuken met openslaande tuindeuren naar het ruime terras. De keuken heeft een L-vormige opstelling en is goed uitgerust met een modern 5-pitsgasstel incl wokbrander, afzuigkap, elektrische oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Vandaar loopt u door naar de woonkamer met vaste kast, houtkachel, eetgedeelte en toegang tot de opkamer. Naast de houtkachel is de deur die toegang geeft naar een klein halletje met de vaste trap.

Eerste verdieping: via de vaste trap bereikt u de overloop die toegang geeft tot de badkamer, een vaste kast en tot 3 slaapkamers met elk een eigen dakkapel.
Bij het voorhuis verhuurde men een eigen carport en een afgescheiden deel van de rietgedekte schuur voor bijvoorbeeld fietsen en tuingereedschap.

Achterhuis
Benedenverdieping: ingang in de zuidelijke kop van de woning uitkomend in een hal met vaste garderobekast. De hal geeft toegang tot een slaapkamer met 2 vaste kasten, bergruimte, de vaste trap, een halletje en rechts de woonkamer. Het tweede halletje geeft toegang tot het toilet, badkamer en de keuken. Die is een eenvoudige keuken met een buitendeur naar terras. Hier bevindt zich de meterkast met de glasvezel-internet aansluiting.

Eerste verdieping: de vaste trap brengt u naar een overloop met toegang tot 2 slaapkamers met vaste kast, de badkamer en de berging met C.V. opstelling (2x) en warmwaterboiler.

Overige opstallen
Verder beschikt de woonboerderij over wat vroeger de bestemming 'kokhuus' met berging had, een grote loods geschikt voor bijv. caravanstalling, waarin afgescheiden meerdere paardenstallen zijn met wasplaats en zadelkamer, een carport, en een deels rietgedekte schuur met meerdere paardenstallen en een werkplaats. Er zijn in totaal 9 stallen mogelijk, elk met afvoer naar gierput, en er is een mestplaats met de vereiste milieu-vergunning.
Tenslotte bevinden zich op het perceel meerdere overkappingen die in gebruik zijn als carport voor de trailer en opslag voor haardhout, kippenhok en schuilplaatsen voor de paarden en voor de schapen.

Eerste verdieping
Voorhuis: via vaste trap bereikbaar, overloop, badkamer en 3 slaapkamers waarvan 1 met dakkapel, vaste kast.

Achterhuis: bereikbaar via vaste trap, overloop, 2 slaapkamers en berging met C.V. opstelling (2x) en warmwaterboiler.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.429
Aangeboden sinds
12 oktober 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
12080 m2
Inhoud van de woning
1205 m3
Oppervlakte externe bergruimte
431 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview