Onder optie

Van Sminiaweg 11a 8468 MD Haskerdijken

1040m2
Wonen
12
Kamers
6255m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Fraai yn Fryslan! Zoekt u een plek waar u vrij, ruimtelijk en groen kunt wonen? Deze nog af te werken woonboerderij met bedrijfsbestemming staat op een prachtige locatie midden in de Friese landerijen. Hier heeft u rondom een eindeloos uitzicht. Dit unieke bouwproject, gelegen in Haskerdijken biedt door de grote hoeveelheid ruimte tal van mogelijkheden. In de woning is meer dan 1000m2 woonoppervlak aanwezig. De 'schil' is reeds aanwezig en het geraamte staat. Verder mag u de woonboerderij geheel in eigen beheer gaan afwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

--
Haskerdijken
De locatie van dit unieke project, in een rustig, waterrijk en landelijk gebied is uitstekend. Haskerdijken is een heerlijke plek om te wonen, te ontspannen en te genieten van Friese landerijen en het water. Gelegen op korte afstand van Akkrum, Heerenveen en het klaverblad waar de A7 en A32 elkaar kruisen, bent u uitstekend verbonden met steden als Leeuwarden, Groningen, Zwolle en de rest van het land. Hierdoor geniet u van het beste van twee werelden: de rust en natuur van Haskerdijken en de nabijheid van alle voorzieningen die u nodig heeft. Ook de bekende Friese meren zijn natuurlijk binnen handbereik.
Details
- De plattegronden zijn gemaakt op basis van de huidige bouwtekeningen.
- gevels en dakplaten reeds geplaatst.
- Woonunits in overleg over te nemen.
- Bestemming 'niet agrarische bedrijven'.

Deze online presentatie en bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de bij ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressies geven zij een indruk van de huidige en toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 841
Aangeboden sinds
5 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
6255 m2
Inhoud van de woning
4688 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
110 m2

Indeling

Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
7
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview