Verkocht

Norremeerstraat 17 2361 KN Warmond

173m2
Wonen
5
Kamers
219m2
Perceel
1995
Bouwjaar
Royale, goed onderhouden, geschakelde villa (1995) met ca. 11 meter diepe achtertuin met vrij uitzicht en eigen aanlegplek voor een boot van maximaal 7,50 meter. De villa, met 11 zonnepanelen en energielabel A, ligt op een kindvriendelijke, groene en rustige locatie met alleen bestemmingsverkeer. Verder beschikt de woning o.a. over 4 goed formaat (slaap)kamers, 2 badkamers en parkeergelegenheid op eigen terrein geschikt voor twee auto’s.

Wie Warmond zegt denkt aan de Kagerplassen, watersport, een prachtig authentiek dorp, wandelen en fietsen, historie en veel activiteit en gezelligheid. Op loopafstand van recreatie eiland ‘Koudenhoorn’, het charmante centrum met leuke winkeltjes en horeca, Albert Heyn supermarkt, theater ‘t Trefpunt, vogelplas Poelgeest, kasteel Huys te Warmont, Warmond’s bos, park ‘Groot Leerrust’ met het kenmerkende theekoepeltje aan de Leede, het bos van ‘Krantz’ en golfbaan Kagerzoom. Basisscholen en (internationaal)middelbaar onderwijs zijn in de directe omgeving ruim voorhanden. De treinstations van Sassenheim en Leiden en de historische binnenstad van Leiden zijn binnen 10 minuten met de fiets te bereiken. Ook het strand is met plaatsen als Katwijk, Noordwijk en Wassenaar niet ver weg. Dat geldt ook voor de grote steden als Amsterdam en Den Haag. Schiphol ligt op 20 autominuten van Warmond.
Begane grond
Overdekte entree, kleine hal met toilet met fontein. Vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer. De woonkamer kenmerkt zich door het licht en de breedte (ca. 8 meter). Deze ruimte is voorzien van houten vloerdelen, Anneke Dekkers gashaard en twee dubbele openslaande deuren met de kenmerkende roedeverdeling naar de beschutte en zonnige achtertuin. De huidige bewoners hebben een deel van de hal en garage bij de woonkamer getrokken, hierdoor is er onder andere een fraaie eethoek ontstaan. Vanuit de eethoek betreedt u de ruime berging (voorheen garage). Deze is voorzien van elektrische roldeur, verwarming, uitstortgootsteen en aansluitingen voor wasmachine en droger. De open keuken ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een U-opstelling en beschikt over diverse (inbouw)apparatuur, zoals o.a. magnetron, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping
Deze verdieping is voorzien van drie (slaap)kamers. Een riante (slaap)kamer aan de achterzijde met vaste kastenwand, een goed formaat slaapkamer aan de voorzijde en een derde (slaap)kamer toegang tot een dakterras. Vanaf dit terras heeft u fraai uitzicht over de achtertuin en het water. Verder heeft deze kamer een praktische vide, hier is nu een knusse slaaphoek, maar kan ook omgetoverd worden tot een handige werkplek. Verder bevindt zich op deze verdieping ook een ruime badkamer met jacuzzibad, douchecabine, dubbele wastafel met meubel en toilet.

Tweede verdieping
Zeer ruime (slaap)kamer over de gehele lengte van de woning. Deze kamer heeft enkele vaste kasten (hier is ook de opstelplaats van de cv-ketel, bj 2022 en elektrische boiler voor de watertoevoer van de badkamer) en bergruimte. Verder is er een moderne badkamer en suite met dubbele wastafel en dubbele inloopdouche.

Tuin
Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid op eigen terrein, geschikt voor 2 auto’s. De verzorgde achtertuin ligt op het zuidoosten. De tuin ligt beschut en heeft weinig inkijk. Door de beschutte ligging kunt u al vroeg in het voorjaar genieten van de zon. En dan is er nog een aanlegplek voor de boot (van maximaal 7,50 meter).

Details
- Gebruiksoppervlakte wonen 173 m2
- Overige inpandige ruimte 8 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte 13 m2
- Externe bergruimte 0 m2
- Perceeloppervlakte 219 m2
- Bruto inhoud woning 644 m3
- Centrale, rustige ligging;
- Gelegen aan vaarwater met eigen ligplaats;
- Twee badkamers
- Parkeergelegenheid voor twee auto's op eigen terrein
- Energielabel A;
- 11 zonnepanelen;
- Oplevering in overleg

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 juni 2024
Verkoopdatum
18 september 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.936
Aangeboden sinds
18 juni 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
219 m2
Inhoud van de woning
644 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview