Voskeschestraat 11 5363 SK Velp

209m2
Wonen
6
Kamers
4775m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Op zoek naar een woning waarin al uw woonwensen verenigd zijn? Eindelijk kunt u stoppen met zoeken en een kijkje komen nemen in deze prachtige villa op een perceel van liefst 4.775 m2!
Landelijk wonen, maar toch alle voorzieningen op fietsafstand en diverse snelwegen op ongeveer 10 minuten rijden. U zult hier een echt thuis vinden in een vrije en rustgevende omgeving, waarin groen het straatbeeld bepaald.
"We hebben hier heerlijk gewoond en een fijne jeugd gehad", aldus één van de huidige bewoners. "Als ik daar aan terug denk, denk ik aan ruimte, het houden van dieren, spelen in bossen in onze straat en een voetbalveldje! Natuurlijk hoorde daar ook een frisse duik in ons zwembad bij met mijn vrienden."
Deze goed onderhouden en ruime villa is voorzien van een moderne leefkeuken met een uitgebreid aanbod aan inbouwapparatuur. Op de begane grond heeft u de beschikking over een ruimte die zich prima leent als werk-, speel of zelfs slaapkamer. De ruime L-vormige woonkamer maakt het plaatje compleet!
De badkamer op de eerste verdieping is van alle gemakken voorzien, zoals een ligbad, toilet en ruime douchecabine. Op deze verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig.
Rondom de woning vindt u een ruime en prachtige tuin, gelegen op het zuidwesten. Als het zonnetje heerlijk schijnt, kunt u lekker baantjes trekken of stoeien in het heerlijke zwembad.
Verder is er nog voldoende plaats voor uw paarden, kippen of andere boerderijdieren. Zij zullen hier echt op hun plek zijn! Na het grazen in het wei, kan uw paard of pony in de paardenbox bivakkeren. De paardenbox vindt u in de stal, die achter tegen de dubbele garage is aangebouwd. Op de stal is onlangs een volledig nieuw dak geplaatst!
De dubbele garage is voorzien van (kracht)stroom, verwarming en wateraansluiting. Via de linker garage komt u ook nog in een tweetal separate kamers, waarvan één van beide is voorzien van een aanrecht en toegang biedt tot de opbergzolder. Deze ruime vertrekken zijn voor vele doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld kantoorruimte of ”chillruimte”.

De plaatselijke basisschool vindt u op fietsafstand van uw nieuwe thuis. Op een paar minuten rijden komt u in het gezellige, historische stadje Grave waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden te vinden zijn.
Door de centrale ligging rijdt u via de provinciale wegen in ongeveer 10 minuten op de snelweg A50, A59 of A73. Zo bent u in 20 minuten in Nijmegen, Uden of Oss. Ook kunt u vanuit Velp reizen via het openbaar vervoer met goede verbindingen!
Met een kinderboerderij op fietsafstand is het heerlijk om hier op zondag met uw kinderen de deur uit te gaan.
Kortom, een fijn (t)huis, goed onderhouden en gelegen in een heerlijk woonomgeving én geschikt voor diverse doeleinden!
Begane grond
Begane grond;
Vanuit de entréé kunt u naar de keuken of woonkamer. Als u met de klok mee loopt komt u in een ruime, moderne leefkeuken voorzien van vloerverwarming. Onder het genot van uw kopje koffie of thee kijkt u over het weiland heen, waar u met enige regelmaat wilde reeën zult spotten. De hoogwaardige massief eiken keuken is handgemaakt en voorzien van een inductie-kookplaat, vaatwasser, koelkast, wasbak en heteluchtoven. Ook een trapkast ontbreekt hier niet.
Via de hal kunt u de douche- en wasruimte, inbouwkast met meterkast en toilet betreden. Tevens bevindt zich hier de vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de extra kamer. De extra kamer is geschikt voor vele doeleinden, zoals slaap-. werk - of speelkamer.
Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de ruime L-vormige woonkamer, waar een fraaie eiken vloer ligt. Door de grote raampartijen bent u altijd verzekerd van veel lichtinval en kunt u fijn uitkijken naar zowel de voor- als achterzijde, inclusief zwembad, van deze villa. In de koude wintermaanden kunt u de houtkachel aansteken.


Eerste verdieping
U kunt de slaapkamers bereiken via de overloop. Aan uw rechterhand betreedt u de enorme ouderslaapkamer.
Aan de linkerzijde komt u in een centrale ruimte, waar u uw weg kunt vervolgen naar de drie overige slaapkamers of moderne badkamer.
De badkamer is voorzien van een heerlijk ligbad, maar als u net wat minder tijd heeft, maakt u gebruik van de douche. een toilet en wastafel met meubel zijn ook aanwezig. Het geheel wordt afgemaakt met een designradiator.

Tuin
Rondom de woning ligt een zeer grote tuin. Naast de diverse terassen, is de tuin voorzien van een heerlijk aangelegd zwembad. Het zwembad is omringd door een stoep, terras en grastuin. Hier kunt u zonnen, maar biedt ook voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een voetbalveldje.
Aan de andere kant van de oprit bevindt zich eveneens een ruim grasveld met diverse mogelijkheden, maar thans in gebruik als wei. Uw paarden of andere dieren zullen hier een fijn verblijf hebben.
Als de schemer invalt, kunt u uw paard of pony naar de paardenbox dirigeren. De paardenbox vindt u in de stal, die achter tegen de dubbele garage is aangebouwd. Naast deze paardenbox is nog meer dan voldoende ruimte voor een kippenhok of opslag.
De (drie)dubbele garage is voorzien van (kracht)stroom, verwarming en wateraansluiting. Via de linker garage komt u ook nog in een tweetal separate kamers, waarvan één van beide is voorzien van een aanrecht en toegang biedt tot de opbergzolder. Deze ruime vertrekken zijn voor vele doeleinden te gebruiken, zoals bijvoorbeeld kantoorruimte of ”chillruimte”.



Details
- Een zeer ruim perceel
- Voorzien van een zwembad
- Mogelijkheden voor het houden van boerderijdieren



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.629
Aangeboden sinds
22 december 2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
4775 m2
Inhoud van de woning
709 m3
Oppervlakte externe bergruimte
162 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, zwembad, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview