Onder optie

Zandweg 20610 3454 HE Utrecht

186m2
Wonen
5
Kamers
628m2
Perceel
2020
Bouwjaar
Het 'zomerhuis': stoer en eigenwijs wonen met een onderscheidende woonplattegrond. Veel licht en ruimte met een voorgevel aan de tuin van maar liefst 10 meter breed. Deze woning biedt het maximale aan flexibiliteit: slaapkamer op de begane grond, werken aan huis, extra kamer voor de nanny... de woning maakt het allemaal mogelijk.

Het zomerhuis is onderdeel van het exclusieve woonproject Laan van Rijn. Het project bestaat uit zeven vrijstaande landhuizen, een uit 1889 daterende monumentale woonboerderij en dit zomerhuis. Het oude zomerhuis is met dit ontwerp opnieuw vormgegeven dankzij de afdeling Erfgoed en staat in samenhang met de monumentale woonboerderij. Het nieuwe zomerhuis is als het ware ontwikkeld met een knipoog naar het verleden.

De brede gevel van het zomerhuis ligt aan de riante zonnige tuin van maar liefst 25 meter diep. De tuin grenst vervolgens aan het gemeenschappelijke groen van het project waarmee de woning vanuit de woonkamer een spectaculair uitzicht biedt. De woning zelf is klaar voor de toekomst: all electric en opgebouwd uit gezonde materialen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.349
Aangeboden sinds
6 februari 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
628 m2
Inhoud van de woning
560 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview