Juralaan 23 5691 JC Son en Breugel

185m2
Wonen
5
Kamers
890m2
Perceel
1987
Bouwjaar
Welkom op de Juralaan 23!
Deze vrijstaande villa wordt omgeven door een fijne tuin die garant staat voor genieten, rust en privacy. Daarnaast vindt u hier 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een garage en zélfs een extra grote werk-/speelkamer op de begane grond.
Is dit precies waar u naar op zoek bent? Maak dan snel een afspraak om eens binnen te komen kijken!
Begane grond
Begane grond:
Middels de lange oprit toegang tot de overdekte entree. Ruime ontvangsthal met garderobe en trapopgang. De hal is afgewerkt met natuurstenen vloer, schoonmetselwerk wanden en houten schroten plafond. Toiletruimte met staand toilet en meubel voorzien van fonteintje en vloerverwarmingsunit.
Vanuit de hal toegang tot de heerlijk lichte en royale living. De living is onderverdeeld in meerdere zitgedeeltes. Door middel van de haardpartij is een speelse afscheiding gecreëerd. De grote raampartijen rondom en de schuifpui aan achterzijde zorgen voor veel lichtinval en een fraai uitzicht op de tuin. Aan de voorzijde is er een extra kamer welke ideaal is als bijvoorbeeld kantoor of speelkamer.
De afwerking van zowel de living als het kantoor bestaat uit een natuurstenen vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.
De dichte keuken is aan de tuinzijde gesitueerd en voorzien van tegelvloer en inbouwspots. De hoekopstelling (in lichte kleurstelling) is uitgerust met een 4-pits gaskookplaat, vlakscherm afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven, magnetron en close-in boiler (Daalderop). Aansluitend de geheel betegelde praktische bijkeuken met pantryblok voorzien van gootsteen, aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en grote provisiekast.

De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.

Eerste verdieping
Overloop met vide voorzien van tapijt, schoonmetselwerk wanden en houten schroten plafond met inbouwspots. Bergruimte met opstelling HR-combiketel Atag 2008.
Vier ruime slaapkamers respectievelijk 20m2, 12.6m2, 11.8m2 en 11.6m2 groot. De slaapkamers zijn alle 4 afgewerkt met tapijt, granol wanden en houten schroten plafond. Hiervan beschikken 2 slaapkamers over een dakkapel en daarvan 1 met rolluiken.
Twee geheel betegelde badkamers. Badkamer 1 is voorzien van douche en 2 wastafels en badkamer 2 is voorzien van ligbad , ruime douche en vaste wastafel. Separate geheel betegelde toiletruimte met staand toilet en fonteintje.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Tuin
Keurig aangelegde privacy biedende tuin rondom waarvan de achtertuin op het noordwesten is gesitueerd. De tuin is voorzien van een terras aan huis met zonneluifel, diverse hagen en vaste planten. Een echte blikvanger is de fraaie met bomen omzoomde vijverpartij. Daarnaast zijn er nog een buitenkraantje en achterom. De tuin grenst aan de achterzijde aan een wandelpad, u heeft dus geen achterburen!

Details
- Rustige ligging in mooie groene laan.
- Privacy biedende tuin rondom waarvan de achtertuin op het noordwesten.
- Vier ruime slaapkamers.
- Twee badkamers.
- Extra werk-/speel-/hobbyruimte op de begane grond.
- Woonkamer voorzien van vloerverwarming.
- Gebouwd op heipalen.
- Garage en eigen oprit.

Locatie:
Deze woning is gelegen in zeer gewilde ruim opgezette bosrijke wijk “De Gentiaan”, waar rust en groen hand in hand gaan met de nodige voorzieningen. Op korte afstand vindt u diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Helmond gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel op uw bestemming bent!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.671
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
890 m2
Inhoud van de woning
760 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
24 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, open haard, kabel-tv, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview