Verkocht OV

Juralaan 14 5691 JD Son en Breugel

258m2
Wonen
8
Kamers
1112m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Bent u op zoek naar een prachtige villa in Son en Breugel waar privacy, rust en ruimte samenkomen? Dan is dit de perfecte plek voor u en uw gezin!
Deze fantastische woonvilla met garage en carport, 6 slaapkamers, woonkeuken en heerlijke tuin gelegen aan de Juralaan 14 in het bosrijke en gezellige Son en Breugel is een unieke kans voor gezinnen die op zoek zijn naar sfeer, comfort en privacy.
Begane grond
Begane grond:
Overdekte entree. De ontvangsthal is voorzien van een massief houten vloer, stucwerk wanden en plafond, garderobe en meterkast (12 groepen, 2023). Geheel betegelde toiletruimte (2001) met vrijdragend toilet, fonteintje en inbouwspots. Middels glasdeur te betreden royale living met trapopgang en verdeeld in meerdere (zit)gedeeltes welke voorzien is van een massief houten vloer, stucwerk wanden en plafond, speelse doorkijk, grote raampartijen met zicht op terrassen en tuin, 2x openslaande deuren en enkele deur naar tuin. Open haard en verwarming/koeling middels 2x airco.
Middels doorgang naar heerlijk lichte woon/eetkeuken met tegelvloer en vloerverwarming airco. Grote L-keukenopstelling welke voorzien is van een 6-pits gaskookplaat, vlakschermafzuigkap, grote oven (2022), vaatwasser, combi-oven, koelkast, close-in boiler, diverse boven-, en onderkasten, een natuurstenen werkblad met anderhalve spoelbak. Aansluitend geheel betegelde bijkeuken met een pantry, close-in boiler en dubbele spoelbak. Aansluiting voor de vloerverwarmingsunit voor de keuken, grote voorraadkasten en deur naar de garage.

Nagenoeg de gehele begane grond is voorzien van een massief houten vloer (m.u.v. keuken en bijkeuken), stucwerk wanden en plafonds en inbouwspots in alle ruimtes.

Eerste verdieping
Overloop met vide. Strijk/waskamer met dakkapel, laminaatvloer en inbouwspots en schuifwandkasten. Slaapkamer 1 met dakkapel, laminaatvloer, inbouwspots, schuifwandkasten en inloop-/bergkast. Slaapkamer 2 met massief houten lamelvloer, trapkast en deur naar badkamer 1. Deze badkamer is geheel betegeld en voorzien van ligbad, vaste wastafel, vrijdragend closet, bidet, douche, handdoekenradiator en inbouwspots. Deze badkamer is ook vanaf de overloop te bereiken. Slaapkamer 3 heeft een massief houten lamelvloer en een 3-deurskledingkast. Slaapkamer 4 (voorheen 2 kamers, eenvoudig weer in 2 kamers op te delen) voorzien van massief houten lamelvloer.

Tweede verdieping
Te bereiken via een vaste trap. Overloop met vide en massief houten vloer, Velux dakraam, inbouwspots en airco. Geheel betegeld toilet voorzien van vrijdragend closet, Velux dakraam en inbouwspots. Slaapkamer 5 voorzien van massief houten vloer, zijgevelraam (draai/kiep met hor) en Velux dakraam met verduistering. Geheel betegelde vernieuwde badkamer (2022) met inloopdouche, badmeubel met wastafel, inbouwspots en een handdoekenradiator. CV-ruimte met opstelling van een HR-combiketel (Atag ’2010). Slaapkamer 6 voorzien van massief houten vloer, schuifwandkasten, zijgevelraam (draai/kiep met hor), Velux dakraam met verduistering en Plissé.

Alle ruimtes op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van stucwerk wanden en plafonds.

Tuin
De villa beschikt over een prachtig aangelegde tuin die rondom het huis loopt. De tuin biedt optimale privacy dankzij de hoge heggen en heeft een gazon, vaste beplanting in borders, een moestuin, 3 terrassen en een sfeervolle vijverpartij. Geniet van de zonnige dagen op een van de 3 terrassen die de tuin rijk is, terwijl de kinderen zich vermaken in de groene omgeving.

Details
- 20 zonnepanelen 2023.
- Meterkast vernieuwd 2023.
- Badkamer 2e etage 2022.
- Carport 2018.
- Keuken voorzien van vloerverwarming.
- 6 slaapkamers.
- Royale volop privacy biedende tuin.
- Aluminium en kunststof kozijnen.
- Ramen voorzien van horren.
- Nieuwe binnendeuren.
- 4x airco (3x begane grond, 1x 2e verd.)
- Gelegen aan rustig hof.
Enthousiast geworden met betrekking tot bovenstaande gegevens? Neem dan contact op met ons kantoor om samen te gaan kijken.

Locatie:
Deze woning is gelegen in zeer gewilde ruim opgezette bosrijke wijk “De Gentiaan”, waar rust en groen hand in hand gaan met de nodige voorzieningen. Op korte afstand vindt u diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Daarnaast zijn de uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Helmond gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel op uw bestemming bent!




Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.832
Aangeboden sinds
1 mei 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1112 m2
Inhoud van de woning
1038 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
48 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
22 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering, airconditioning, rookkanaal, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview