Nijesyl 27 8618 NW Oosthem

365m2
Wonen
5
Kamers
885m2
Perceel
1901
Bouwjaar
Centraal in het Friese merengebied en op een fraai en unieke locatie (voormalige zuivelfabriek “De Hem”) wordt de villa (voormalige directeurswoning) thans te koop aangeboden.

De villa is gelegen in Oosthem (nabij IJlst) en grenst direct aan de jachthaven. Een landelijke sfeer maar onder de rook van Sneek.
De tuin van de villa grenst direct aan een kleine haven, waar misschien binnenkort ook uw boot ligt afgemeerd!

Het centrum van IJlst en het station zijn op loopafstand. Met de auto is het slechts 5 minuten rijden naar Sneek (en snelweg richting Amsterdam, Groningen en Zwolle).
Vanaf het water zijn IJlst, Sneek en Heeg evenals het Sneeker- en het Heegemeer uitstekend (via staande mastroute) bereikbaar.

Het uitzicht is meer dan goed te noemen. Zowel aan de voorzijde- als aan de achterzijde bevindt zich water; u geniet daar van een schitterend uitzicht dat nooit verveelt.

De buitenkant van de villa (gevels en dak) is volledig gerenoveerd, er is een nieuw geïsoleerd dak geplaatst en het voegwerk van de gevels is waar nodig geheel hersteld. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.
Aan de binnenzijde is de villa compleet gestript zodat u samen met uw eigen- of met de aannemer van het (nieuwbouw-)plan de woning geheel naar eigen wens en smaak kunt afbouwen. Deze aannemer kan u adviseren bij de bijbehorende afbouwkosten.

De villa heeft een oppervlakte van ca. 365 m2 (exclusief kelder) en beschikt over twee volwaardige verdiepingen en is uitstekend geschikt voor een groot gezin of een combinatie van wonen-/werken aan huis. De villa beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Indeling bestaand casco:
De begane grond is ingedeeld met een royale hal, ruime open eetkeuken met aansluitend de living en twee ruimtes voor kantoor, speelkamer etc.
De bovenverdieping is naar eigen inzicht nader in te delen maar biedt alle ruimte voor extra slaapkamers, badkamer(s) etc.

Bij de foto's zijn interieurimpressies toegevoegd die dienen als inspiratie hoe de villa kan worden ingedeeld.

Als eigenaar van de villa bent u tevens mede-eigenaar van het mandelige gebied, t.w. binnenterrein, parkeerterrein en het aangrenzende groen.
De jaarlijkse vergoeding van het gemeenschappelijke deel en het groen bedraagt circa € 500,--/jaar.





Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.699
Aangeboden sinds
10 juni 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1901
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Slecht
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
885 m2
Inhoud van de woning
950 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview