Leimuiderdijk 360 2155 MT Leimuiderbrug

161m2
Wonen
4
Kamers
648m2
Perceel
1987
Bouwjaar
Altijd al gedroomd van een vrijstaande woning met aanlegsteiger in een heerlijk, rustige omgeving?
Dan is dit een uitgelezen kans! Deze energiezuinige woning heeft maar liefst 16 zonneplanen en is tevens voorzien van een 22 meter lange steiger aan het vaarwater. De woning heeft met haar indeling tevens veel mogelijkheden zoals een Bed & Breakfast of een aparte woongedeelte voor uw kinderen. Liever een eigen kantoor of praktijk aan huis? Ook dit kan middels een paar aanpassingen gerealiseerd worden. Kortom, ontzettend veel mogelijkheden!

De Leimuiderdijk is een toplocatie waarin ruimte en rust prachtig samenkomen. Zo heb je weids uitzicht over weilanden én over water. Met de Westeinderplassen op steenworp afstand zijn er tevens ontzettend veel recreatie mogelijkheden. Leimuiderburg ligt nabij uitvalswegen richting Hoofddorp, Haarlem, Amersterdam, Schiphol en Leiden.

De entree
De woning heeft een prachtige entree met een ruime oprijlaan welke ruimte biedt voor meerdere auto’s. De oprijlaan is te betreden via een automatisch bedienbaar hek. Middels de voordeur komt u in de ruime ontvangsthal welke toegang verleend naar de bijkeuken, berging, toilet en de extra gecreëerde leefruimtes.

De begane grond
De begane grond is voorzien van een zeer ruime bergruimte van ruim 40m2, 2 slaapkamers, een badkamer, een toilet, wasruimte en een bijkeuken. Deze verdieping verleent zich perfect voor bijvoorbeeld een B & B en bijvoorbeeld een eigen verdieping voor uw kinderen. De extra ruimtes zijn in 2020 gerealiseerd en nog niet gebruikt.

De ontvangsthal
De ontvangsthal biedt toegang naar de bijkeuken, toilet, ruime berging (40,4m2), de vaste trap naar de eerste etage en de hal naar de diverse leefruimtes( slaapkamers, badkamer, CV ruimte en was/droog ruimte. De vloer is bekleed met antraciet tapijt welke doorloopt over de trap naar de eerste. De wanden hebben een strakke afwerking met wit stucwerk.

Het toilet
Het toilet is volledig betegeld met een donkerblauwe vloertegel. Aan de wanden is er gekozen voor witte tegels, gecombineerd met siertegels in de zelfde kleur blauw als de vloer. Deze ruimte is voorzien van een staand toilet en een fontein.

het Leefgedeelte:
Middels de deur vanuit de ontvangsthal treft u de hal welke toegang biedt naar de verschillende leefruimtes op deze etage. Deze hal is voorzien van een lichtgrijze laminaatvloer welke geheel is doorgelegd en heeft een strakke wit gestucte afwerking aan de wanden.

De slaapkamers
In deze ruimtes zijn in 2020 nog nieuwe ramen geplaatst, voorzien van kunststof kozijnen en dubbelglas. De wanden zijn afgewerkt met wit vliesbehang. Beide slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed. Een van de twee slaapkamers is voorzien van een inbouwkast voor extra bergruimte.



De badkamer
Ook deze ruimte is in zeer goede staat! De vloer is betegeld met grote beige kleurige tegels gecombineerd met een taupe kleurige tegel, tevens zijn de wanden betegeld met een lichte tegel. Deze badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche voorzien van regendouche en een wasbak voorzien van modern meubel. Aan weerszijde van de wastafelmeubel hangen twee opbergkasten in dezelfde moderne style voor extra bergruimte. De ventilatie is te regelen via het mechanische ventilatie systeem.

Berging
De berging telt maar liefst 40m2 en biedt ruimte als werk/hobbyplek. Hier heeft u tevens volop mogelijkheden om extra slaapkamers of een woonkamer te creëren. Ook een kantoor of bijvoorbeeld een praktijk aan huis zou hier een van de vele opties kunnen zijn!

De bijkeuken
De bijkeuken is voorzien van een RVS werktafel voorzien van spoelbak en een RVS afzuigkap. De keuken is tevens voorzien van opbergkasten met witte panelen. Zowel de vloer als de wanden zijn afgewerkt met witte tegels. Tevens is deze ruimte voorzien van een openslaand raam voor extra belichting en ventilatie.

De wasruimte
Deze aparte kamer biedt ruimte voor uw was- en droogcombinatie en heeft met haar grote openslaande raam een erg prettig lichtinval.

De eerste verdieping
Middels de vaste trap tref je de eerste verdieping die fungeert als woonverdieping. Deze verdieping is voorzien een slaapkamer, een zeer ruime woonkamer (67m2) met eethoek, een badkamer en toegang tot het balkon met prachtig uitzicht op het vaarwater en het uitgestrekte landschap.

De Woonkamer
De woonkamer is voorzien van vele raamwerken waardoor deze er prettige lichtinval heeft. Met haar 67 m2 heeft deze woonkamer genoeg ruimte voor een eethoek. Doordat het plafond aan weerszijde schuin afloopt, maakt het dat deze ruimte veel hoogte heeft en daardoor zeer ruim van opzet is. Het plafond is evenals de wanden afgewerkt met strak stucwerk en is voorzien van inbouwspotjes over de gehele breedte. De vloer is betegeld met witte tegels welke doorlopen naar de keuken.

De keuken
De open keuken heeft ontzettend veel werkruimte doordat het werkblad als een u-vorm rondom loop. De keuken is voorzien van lichtgrijze kasten met witte panelen. Het witte kunststof werkblad is voorzien van een RVS spoelbak onder de vensterbank. De keuken heeft een 3 ramen aaneensluitend waarvan de middelste een draaikiep raam is. Tevens is de keuken voorzien van een rvs afzuiginstallatie, een 5 pits gaskookplaat, en verschillende inbouw apparatuur: oven, koel- en vriescombinatie, vaatwasser. Het plafond is afgewerkt met inbouwspots.

De slaapkamer
Deze ruimte is uitgebreid met een dakkapel met ramen verdeeld over de gehele breedte voorzien van draai-kiep ramen. De vloer is netjes afgewerkt met beige tapijt. Ook hier is de verlichting te regelen via de inbouwspotjes welke netjes zijn afgewerkt in het plafond. Voor extra bergruimte zijn mogelijkheden in de knieschotten.

De Badkamer
De badkamer is volledig betegeld met witte tegels en is voorzien van een ruime inloopdouche met regendouche. Verder is deze ruimte voorzien van een staande toilet, dubbele wastafel voorzien van verschillende wastafelmeubels. De ventilatie zowel te regelen met het openslaande raam als met het mechanische ventilatiesysteem.

De tuin
De ruimte die u binnen heeft, wordt buiten feilloos doorgetrokken naar buiten. Zo heeft de tuin een zeer ruime oprijlaan welke ruimte biedt voor verschillende auto’s. De oprijlaan is de bereiken van de weg door een elektrisch te regelen toegangspoort. Tevens is er een zeer ruim verhoogd terras gecreëerd waar u zomers heerlijk kunt plaatsnemen en genieten van het vaarwater, het landschap en de zon. De tuin is onderhoudsvriendelijk doordat er veel gebruik is gemaakt van tegels en een houten vlonder op het terras. Een absolute extra aan deze woning is dat het beschikt over een 22 meter lange aanlegsteiger aan het vaarwater. Heeft u al een boot of droomt u ervan er een aan te schaffen. Dan is de woning waarnaar u op zoek bent!

Wat maakt deze woning zo leuk:
- Vrijstaande woning met 477m + 122m (aanlegsteiger en water) perceeloppervlakte
- Gelegen in het rustige Leimuiderburg met uitvalswegen naar de grote steden
- Eigen aanlegsteiger van 22m lang aan het vaarwater (nabij de Westeinderplassen voor recreatie)
- Mogelijkheden voor kantoor of praktijk aan huis, Bed & Breakfast of woonlaag voor uw kinderen
- Energie zuinig met haar 16 zonnepanelen goed voor c.a. 5.000 kwh
- Energie is verdeeld over 30 groepen in een groepenkast van 3x 35 ampère
- Grond is erfpacht met canonkosten van €1001,- per jaar
- Meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein
- 2020 nieuwe ramen en kozijnen gerealiseerd op de begane grond en nog ongebruikt
- CV Remeha Tzerra ketel uit 2019
- Zonnig terras op het oosten

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Leimuiderbrug en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.658
Aangeboden sinds
26 januari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
648 m2
Inhoud van de woning
620 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
40 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview