Jonenweg 5509 8355 CN Giethoorn

99m2
Wonen
4
Kamers
464m2
Perceel
2016
Bouwjaar
Vanaf u eigen aanlegsteiger vaart u zo de Weerribben-Wieden in en de Overijsselse meren op. Een vrijstaande luxe recreatievilla met een slaap- en badkamer op de begane grond, gelegen in waterresort “Bodelaeke”. De recreatievilla beschikt over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Rondom de recreatievilla is de tuin gelegen en voorzien van een overdekt terras en een aanlegsteiger aan het vaarwater. De recreatiewoning staat op een perceel van 464m2 en heeft een woonoppervlakte van ca.99m2.
Begane grond
Entree / hal met trapopgang en een toilet. De woonkamer, beschikt over veel lichtinval, openslaande tuindeuren en een doorgang naar de ruime keuken voorzien van en schuifpui naar het overdekte terras en een keukenblok met diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. Vanuit de hal bereikt u ook de slaapkamer en de badkamer voorzien van een ligbad en een dubbele wastafel in meubel.

Eerste verdieping
Overloop met 2 slaapkamers en de tweede badkamer voorzien van een toilet, douchehoek en wastafel in meubel.

Tweede verdieping
Vliering bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin
De tuin, gelegen rondom de recreatievilla, is voorzien van een overdekt terras op het zuiden, veel groen, een aanlegsteiger en aan de voorzijde is een aangebouwde berging en parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Details
Bijzonderheden/resumé:
- Het betreft een vrijstaande luxe recreatievilla (type Grote Wieden) met aanlegsteiger;
- De recreatievilla beschikt over een woonkeuken met toegang naar het overdekte terras;
- De recreatievilla beschikt over een slaap- en badkamer op de begane grond;
- De recreatievilla beschikt totaal over 3 slaapkamers en 2 badkamers;
- De recreatievilla beschikt over een aangebouwde berging met wasmachine en wasdroger;
- De recreatievilla is gelegen in waterresort “Bodelaeke” met eigen verhuurmogelijkheden;
- BTW is van toepassing (toepassen van artikel 37.d. wet OB).


Giethoorn

Giethoorn, ook bekend als “het Venetië van het Noorden, is gelegen in de kop van Overijssel en heeft een rijk verleden. Het werd in 1230 gesticht door de Flagellanten, zij vonden daar vele hoorn van wilde geiten en hebben hun nederzetting Geytenhorn genoemd. Later is het uiteindelijk Giethoorn geworden. Het karakteristieke van Giethoorn vindt zijn oorsprong in het afgraven van veen. De turfgravers haalden de voor hun gunstige plaatsen het veen uit de bodem en gooiden het veen op hun grond. Door het afgraven ontstonden er plassen en meren, om de turf te vervoeren werden er sloten gegraven. Hierdoor zijn vele huisjes als het ware op eilandjes gebouwd.

Tegenwoordig bepalen de veel smalle grachtjes, bruggetjes en boerderijtjes het beeld van Giethoorn. Op recreatiegebied heeft Giethoorn veel te bieden! Zoals varen met een fluisterboot of rondvaartboot, of gezellig fietsen!

Giethoorn zelf heeft diverse voorzieningen, o.a. een supermarkt en diverse restaurants, maar ook in de nabije omgeving is een ruim aanbod, o.a. in Steenwijk en Meppel.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.838
Aangeboden sinds
29 juli 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2016
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
464 m2
Inhoud van de woning
400 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
21 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview