Jonenweg 5118 8355 CN Giethoorn

95m2
Wonen
4
Kamers
476m2
Perceel
2012
Bouwjaar
LET OP: BTW is niet meer van toepassing op deze recreatiewoning!
In het natuurgebied “Weerribben-Wieden”, aan open vaarwater, gelegen vrijstaande, in een blauwtint geschilderde recreatievilla met eigen aanlegsteiger op een mooie locatie aan de rand van het recreatiepark. De luxe recreatievilla beschikt over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een berging. Rondom de recreatievilla ligt de tuin met een terras mooi uitzicht over het water en heeft als één van de weinige woningen een extra vrijstaande berging. De recreatiewoning staat op een perceel van 476m2 en heeft een woonoppervlakte van ca.95m2.
Begane grond
Entree / hal met trapopgang, trapkast en toilet. De woonkamer is voorzien van veel lichtinval door de grote ramen, uitzicht op het water, openslaande deuren naar het terras, een moderne open gashaard en de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. Via de hal bereikt u ook een slaapkamer voorzien van een eigen badkamer met een douchehoek en een wastafel. De berging beschikt over de opstelling van de wasmachine en droger.

Eerste verdieping
Overloop met kast en 2 slaapkamers, waarvan één is voorzien van een balkon. De tweede badkamer beschikt over een ligbad, douchehoek, toilet en een wastafel.

Tuin
Rondom de recreatievilla ligt de groene tuin met een terras en een aanlegsteiger op het zuiden. Naast de woning is een extra vrijstaande berging. Aan de voorzijde is er parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Details
Bijzonderheden/resumé:
- Een vrijstaande luxe recreatievilla (type Grote Punter) met extra berging en gelegen aan vaarwater;
- De recreatievilla is voorzien van een lichte woonkamer met moderne open gashaard, openslaande terrasdeuren en een mooi uitzicht;
- De recreatievilla is voorzien van een slaapkamer met badkamer op de begane grond;
- De recreatievilla is totaal voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers;
- De recreatievilla is voorzien van een extra vrijstaande berging;
- De recreatievilla beschikt over een eigen aanlegsteiger;
- De recreatievilla is gelegen in waterresort “Bodelaeke” met verhuurmogelijkheden.


Giethoorn

Giethoorn, ook bekend als “het Venetië van het Noorden, is gelegen in de kop van Overijssel en heeft een rijk verleden. Het werd in 1230 gesticht door de Flagellanten, zij vonden daar vele hoorn van wilde geiten en hebben hun nederzetting Geytenhorn genoemd. Later is het uiteindelijk Giethoorn geworden. Het karakteristieke van Giethoorn vindt zijn oorsprong in het afgraven van veen. De turfgravers haalden de voor hun gunstige plaatsen het veen uit de bodem en gooiden het veen op hun grond. Door het afgraven ontstonden er plassen en meren, om de turf te vervoeren werden er sloten gegraven. Hierdoor zijn vele huisjes als het ware op eilandjes gebouwd.

Tegenwoordig bepalen de veel smalle grachtjes, bruggetjes en boerderijtjes het beeld van Giethoorn. Op recreatiegebied heeft Giethoorn veel te bieden! Zoals varen met een fluisterboot of rondvaartboot, of gezellig fietsen!

Giethoorn zelf heeft diverse voorzieningen, o.a. een supermarkt en diverse restaurants, maar ook in de nabije omgeving is een ruim aanbod, o.a. in Steenwijk en Meppel.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.837
Aangeboden sinds
14 april 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
476 m2
Inhoud van de woning
354 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview