Jonenweg 5102 8355 CN Giethoorn

86m2
Wonen
4
Kamers
496m2
Perceel
2014
Bouwjaar
Aan vaarwater gelegen luxe recreatievilla met eigen aanlegsteiger in waterresort “Bodelaeke”. De recreatievilla beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en een vliering. De verzorgde tuin is gelegen rondom de recreatievilla en voorzien van een terras en parkeergelegenheid. De recreatiewoning staat op een perceel van 496m2 en heeft een woonoppervlakte van ca.86m2.
Begane grond
Entree / hal met trapopgang, toilet en een kast met het cv-toestel. De woonkamer beschikt over openslaande terrasdeuren, mooi uitzicht op het water en aan de voorzijde de keukenopstelling met inbouwapparatuur, o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast met vriesvak. De bijkeuken beschikt over een tuindeur en de opstelplaats van de wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping
Overloop met, toilet, 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een douchehoek, ligbad en een dubbele wastafel in meubel.

Tweede verdieping
Vliering bereikbaar middels een vlizotrap.

Tuin
De verzorgde tuin is gelegen rondom de recreatievilla is voorzien van een overdekt terras, veel groen, een aanlegsteiger en parkeergelegenheid voor 2 auto’s.

Details
Bijzonderheden/resumé:
- Het betreft een vrijstaande luxe recreatievilla (type Rietburg) met aanlegsteiger;
- De recreatievilla beschikt over een woonkamer met deuren naar het overdekte terras;
- De recreatievilla beschikt over een bijkeuken met wasmachine en wasdroger;
- De recreatievilla beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer;
- De recreatievilla is gelegen in waterresort “Bodelaeke” met eigen verhuurmogelijkheden.

Giethoorn

Giethoorn, ook bekend als “het Venetië van het Noorden, is gelegen in de kop van Overijssel en heeft een rijk verleden. Het werd in 1230 gesticht door de Flagellanten, zij vonden daar vele hoorn van wilde geiten en hebben hun nederzetting Geytenhorn genoemd. Later is het uiteindelijk Giethoorn geworden. Het karakteristieke van Giethoorn vindt zijn oorsprong in het afgraven van veen. De turfgravers haalden de voor hun gunstige plaatsen het veen uit de bodem en gooiden het veen op hun grond. Door het afgraven ontstonden er plassen en meren, om de turf te vervoeren werden er sloten gegraven. Hierdoor zijn vele huisjes als het ware op eilandjes gebouwd.

Tegenwoordig bepalen de veel smalle grachtjes, bruggetjes en boerderijtjes het beeld van Giethoorn. Op recreatiegebied heeft Giethoorn veel te bieden! Zoals varen met een fluisterboot of rondvaartboot, of gezellig fietsen!

Giethoorn zelf heeft diverse voorzieningen, o.a. een supermarkt en diverse restaurants, maar ook in de nabije omgeving is een ruim aanbod, o.a. in Steenwijk en Meppel.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.640
Aangeboden sinds
21 juni 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2014
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
496 m2
Inhoud van de woning
331 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
17 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview