Grevelingenhout 170 4311 NL Bruinisse

402m2
Wonen
8
Kamers
1402m2
Perceel
1998
Bouwjaar
Woonvilla van ongekende kwaliteit en allure. Deze ruime villa is traditioneel gebouwd en ligt prachtig op de kavel, vanuit de living heeft u een panoramisch uitzicht over een prachtig groen landschap en de bekende 18 holes golfbaan van Bruinisse. Deze villa heeft het energielabel A, het woonoppervlakte van meer dan 400m2 en heeft daarbij ook nog eens 45m2 inpandige ruimte. Deze villa is een heerlijk familiehuis en ligt in een zeer veilige woonomgeving of loopafstand van het Grevelingenmeer en een prachtige jachthaven.

De riante en mooi aangelegde tuin zorgt het hele jaar door voor een heerlijk buiten gevoel. Deze woning ligt centraal gelegen ten opzichte van de gezellige steden Breda en Middelburg en maar 35 auto minuten van de grote steden Rotterdam en Antwerpen.

Bruinisse zelf bruist in de zomer en voorziet in alle sociale voorzieningen, zoals een grote supermarkt, wekelijkse kleine markt en zelfs een klasse woon- en modewinkel, een nieuw hotel, heerlijke restaurants, sportvelden waaronder voetbal, tennisbanen, bowlingbaan en een overdekt zwembad. Hier ervaart u het ware vakantiegevoel elke dag weer met niet te vergeten de jaarlijkse uitbundige visserijdagen in de zomer. Ook niet onbelangrijk, in de provincie Zeeland ligt het gemiddeld aantal zonuren per jaar tussen de 1.650 en 1.700 uur, het hoogste in Nederland
Begane grond
Entree woning, royale hal met garderobe, meterkast, trapopgang, toiletruimte en toegang tot de diverse vertrekken. De royale living van circa 82m2 is gelegen aan de achterzijde van de woning met openslaande deuren naar de riante achtertuin gelegen op het heerlijk zonnige Zuidwesten. In de royale living treft u tevens een open haard met fraaie schouw en de vloer is afgewerkt met parket. De royale woonkeuken is gelegen aan de linkerzijde van de woning. Hier treft u aan de voorzijde de keukenopstelling met diverse inbouwapparatuur en afgewerkt met een granieten aanrechtblad. Vanuit de woonkeuken is er toegang naar de tuin. De vloer is afgewerkt met plavuizen v.v. vloerverwarming. Aan de rechterzijde van de woning treft u de ruime werkkamer (slaapkamer) op de begane grond. Vanuit de hal is er tevens toegang tot de inpandige garage met elektrische garagedeur en toegang naar de wijnkelder. Tevens treft u op de begane grond een praktische bijkeuken met wasmachine aansluitingen.

Eerste verdieping
Riante overloop/verkeersruimte met dakkapel aan de voorzijde en toegang tot de 4 slaapkamers en twee badkamers. De eerste badkamer is v.v. een whirlpool ligbad, ruime inloopdouche en twee wastafels. Alle slaapkamers zijn v.v. veel lichtinval en zijn ruim bemeten. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en is v.v. een inloopkast, toegang tot het balkon aan de achterzijde en een tweede badkamer en suite. Deze badkamer is v.v. douche, wastafel met meubel en designradiator.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot een ruime slaapkamer v.v. Velux dakramen en een kleding- / speelgoed- / berging- / slaapkamer met Velux dakraam. Tevens vind u hier de technische-/wasruimte met opstelling cv combiketel Nefit, geplaatst nov. 2017, boiler 120 liter en drie mechanische ventilatie units.

Tuin
Aan de voorzijde van de woning treft u meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto's op eigen terrein. De tuin is fraai en mooi aangelegd, met diverse terrassen, gazon en borders met vaste beplanting. Een water ringleiding in de borders is aanwezig. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten met een vrije ligging en vrij uitzicht. Parkeren kunt u met het hele wagenpark voor de woning.

Details
Woonoppervlakte: 402m2; - Bouwjaar: 1998; - Woning is met zorg onderhouden en gebouwd met hoogwaardige materialen; - Gelegen op 1402m2 eigen grond; - Inpandige garage; - Parkeren op eigen erf voor meerdere auto's; vaste internet aansluiting in de meeste ruimtes; - woning is v.v. bliksembeveiliging; - De enige woning op het park met een volwaardige tweede verdieping; - Geheel v.v. hardhouten kozijnen met HR+ beglazing; - Energielabel A; - Mooi aangelegde tuin op het heerlijk zonnige zuidwesten met een vrije ligging; - Alle elektra bekabeling voor tuinverlichting is aanwezig, evenals de lichtschakelaars in de woning; - Bijdrage parkonderhoud middels VvE, € 40,-- per maand; - ligging aan golfbaan, nabij jachthaven en het Grevelingenmeer; - villa op een fantastische woonlocatie; - Aanvaarding: In overleg.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.042
Aangeboden sinds
13 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1402 m2
Inhoud van de woning
1400 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
46 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
41 m2

Indeling

Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview