Terweeweg 31 2341 CM Oegstgeest

176m2
Wonen
6
Kamers
202m2
Perceel
1921
Bouwjaar
Karakteristiek, fraai gelegen tussenwoning (1921) in de geliefde dorpskern van Oud Oegstgeest op 202 m2 eigen grond met veel originele details, 5 slaapkamers, moderne badkamer, aparte douche op de tweede verdieping en achtertuin op het westen.

Stadspark het Leidse Hout en lagere- en middelbare scholen, sportvelden, winkelcentra, en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Winkels en diverse horeca van de sfeervolle De Kempenaerstraat zijn om de hoek. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4/A44) en de stranden van Katwijk-Noordwijk-Wassenaar, maar ook het Centraal Station van Leiden en diverse ziekenhuizen liggen op korte fietsafstand.

Dit karakteristieke herenhuis draagt de naam 'Zonnepit'. Zonnepitten bevatten veel vitaminen en mineralen en zijn eigenlijk kleine vitamine bommetjes. Wonen in dit huis zal u ook een flinke booster geven!
Begane grond
Via de voortuin wandelt u het huis binnen en komt u in het tochtportaal, waar ook de meterkast zit. Door een deur met sierlijke glas-in-lood ramen bereikt u de gang met authentieke wandtegels en marmerenvloer. Rechts in de gang zit een handige bergkast en het toilet met fonteintje. Links gaat u de woonkamer binnen en rechtdoor zit de keuken.

De woonkamer kenmerkt zich door de hoogte van het plafond, de marmeren vloer met vloerverwarming, een prachtige schouw en aan de voorzijde openslaande deuren met roedeverdeling. Aan de achterzijde zitten schuifdeuren naar de serre. De serre, met openslaande deuren naar de achtertuin, gaat over in de keuken. De keuken is in 2018 vernieuwd en beschikt onder ander over een vaatwasser, oven en koel-vriescombinatie.

Eerste verdieping
Ruime overloop met een toilet en aan de voorzijde openslaande deuren naar een klein balkon. Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer met erker. Ook hier weer die kenmerkende roedeverdeling. Aan de achterzijde is een tweede royale slaapkamer met vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon. De moderne badkamer aan achterzijde beschikt over een een ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel. De gehele verdieping is voorzien van visgraatparket en ook hier weer die fraaie hoge plafonds.

Tweede verdieping
Via een vaste trap komt u op de overloop met aan de ene zijde een handige kast en aan de andere zijde een aparte douche. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamer waarvan een kamer een eigen wastafel heeft en openslaande deuren naar een klein balkon. De ruime slaapkamer aan de voorzijde, ook met wastafel en vaste kast, geeft u het gevoel alsof u in een toren bent, dit komt door de vorm van het plafond en de verdeling van de ramen. Verder is er op deze verdieping nog een aparte kamer met opstelplaats van de cv-ketel en aansluiting voor wasmachine/droger. De gehele verdieping is voorzien van lamelparket.

Tuin
Aan de voorzijde is een gezellig voortuin met veel zon in de ochtend. De achtertuin (ca. 10 m diep) ligt op het westen en heeft een vrijstaande houten berging en achterom.

Details
- Gebruiksoppervlakte wonen 176 m2
- Overige inpandige ruimte 0 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte 12 m2
- Externe bergruimte 0 m2
- Perceeloppervlakte 202 m2
- Bruto inhoud woning 623 m3
- Centrale, rustige ligging
- Energielabel D
- Authentieke details o.a. wandtegels, glas-in-lood ramen, paneeldeuren, erkers en kozijnen met roede verdeling
- Oplevering in overleg

Koopakte
- voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdoms en materiaalclausule van toepassing
- voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing
- niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.250
Aangeboden sinds
3 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Herenhuis, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
202 m2
Inhoud van de woning
623 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview