Verkocht OV

Hogeweide 7 3273 XS Westmaas

115m2
Wonen
5
Kamers
215m2
Perceel
1985
Bouwjaar
Heerlijke geschakelde twee onder een kap!

Welkom bij Hogeweide 7, een prachtige woning gelegen in het pittoreske dorp Westmaas en biedt een combinatie van modern comfort en een warme, gezellige uitstraling. Deze leuke twee-onder-één-kap is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een verkeersluwe straat in Westmaas. Het huis is goed onderhouden en beschikt over een ruime woonkamer, keuken, badkamer, garage (en oprit), 4 slaapkamers, ruime voorzolder en een verzorgde voor- en achtertuin. Het huis telt (ex garage) 115m2 woonoppervlakte en 215m2 perceel.

Westmaas is een dorp in de Hoeksche Waard, bekend om zijn landelijke karakter en gemoedelijke sfeer. Het dorp biedt diverse voorzieningen zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten. De bereikbaarheid is uitstekend, met goede verbindingen naar omliggende dorpen en steden zoals Rotterdam, Dordrecht en Oud-Beijerland. Of je nu met de auto of het openbaar vervoer reist, Westmaas is een ideale locatie voor mensen die rust en natuur willen combineren met de nabijheid van stedelijke gemakken.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst in de woning tref je een ruime hal die toegang biedt tot de lichte en gezellige woonkamer aan de voorzijde. Deze woonkamer is ruim genoeg voor een comfortabele zithoek en is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag. De vloer is afgewerkt met een PVC vloer en de wanden met een fijne spachtelputz. De open ruimte biedt tevens voldoende plaats voor een grote eettafel, ideaal voor gezellige diners en familiemomenten. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich in de uitbouw de moderne keuken, uitgerust met alle benodigde apparatuur en veel kastruimte, waardoor koken een waar genot wordt. Op de zomerse dagen zet je de openslaande deuren open naar de achtertuin. Loop via de deur in de eetkamer direct naar de garage en heb alle spullen die je niet in het zicht wilt hebben, maar wel eens nodig hebt, direct binnen handbereik. De garage is voorzien van een Hörmann elektrische garagedeur. Ook is via een loopdeur in de garage de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je twee ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, biedt veel lichtinval en ruimte voor een groot bed en een kastenwand met schuifdeuren. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en veelzijdig in gebruik. De badkamer is voorzien van een bad-douchecombinatie, toilet en een wastafelmeubel, wat zorgt voor een luxe en ontspannen sfeer. Daarnaast is er een handige kast met de cv-opstelling op deze verdieping aanwezig.

Zolder:
De zolderverdieping biedt nog eens twee extra slaapkamers, beide met voldoende ruimte en daglicht. Deze kamers kunnen perfect dienen als extra slaapkamers, een thuiskantoor of hobbyruimte, afhankelijk van jouw behoeften.

Buiten:
De fraai aangelegde tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt een heerlijke plek om te genieten van het buitenleven. De tuin is ruim en biedt voldoende privacy, ideaal voor zomerse barbecues, speelruimte voor kinderen of gewoon om rustig te ontspannen met een boek. Bovendien wordt er ca. 50m2 snippergroen gehuurd van de gemeente Hoeksche Waard, wat extra ruimte en mogelijkheden toevoegt aan deze prachtige buitenruimte.

Hogeweide 7 in Westmaas is een woning die alles biedt wat je nodig hebt voor comfortabel en stijlvol wonen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.304
Aangeboden sinds
23 juli 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
215 m2
Inhoud van de woning
420 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
19 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview