Schoolstraat 7 8881 BV West-Terschelling

58m2
Wonen
3
Kamers
61m2
Perceel
1860
Bouwjaar
TE KOOP ! West-Terschelling, leuke "vrijstaande" starterswoning, met woonkamer, keukenruimte en badkamer op de begane grond. Op de verdieping zijn twee slaapkamers te vinden. Het oorspronkelijke bouwjaar is 1860. De woning is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en gemoderniseerd!

De genoemde vraagprijs betreft een indicatieve vraagprijs !

De huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2023, laatst gewijzigd 12-12-2023, is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling.

Begane grond
Via de entree toegang tot het halletje. Vanuit het halletje toegang tot de woonkamer met aansluitend de keuken en doorloop naar badkamer met toilet en kleine binnenplaats. De trapopgang naar de verdieping is vanuit de keuken.

Woonkamer, afmeting 4.70 x 4.82 m. (inclusief entree/hal)
Keuken, afmeting 1.88 x 4.70 m.
Badkamer, afmeting ca. 1.00 x 2.70 m.
Binnenplaats, afmeting ca. 2.10 x 3.15 m.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers.

Slaapkamer (1), afmeting 3.00 x 3.80 m.
Slaapkamer (2), afmeting 2.95 x 1.95/3.00 m.

Tuin
Bij de woning is een kleine binnenplaats aanwezig.

Details
Deze leuke starterswoning is recent aanzienlijk gerenoveerd, in 2020 voorzien van een nieuwe keuken opstelling en in 2023/2024 voorzien van nieuwe badkamer.
In 2023 is het dak is voorzien van folie, nieuwe pannenlatten, geïsoleerd aan binnenzijde, met 12 cm dikke Rockwool, nieuwe dakgoten geplaatst en is de woning buitenom geschilderd. De woning is voorzien van dubbele beglazing, met uitzondering van de achterdeur en een klein raampje. Het vermelde energielabel is een ouder en eerder opgenomen energielabel, naar verwachting zal het huidige energielabel een stuk beter kunnen zijn.
Oplevering in onderling overleg. medio begin augustus 2024.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.948
Aangeboden sinds
27 maart 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1860
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
61 m2
Inhoud van de woning
210 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
2 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview