Verkocht

Kleine Heistraat 16K147 4884 ME Wernhout

110m2
Wonen
4
Kamers
684m2
Perceel
2001
Bouwjaar
Bekijk onze Virtual Tour van de woning op onze website (tabblad video) en maak alvast een digitale ronde door de woning voor een eerste indruk.

Deze fraaie vrijstaande, levensloopbestendige woning op een perceel van ca. 684 m2 heeft alles in zich! Hier mag je permanent wonen, maar dat ook altijd met een vakantiegevoel! De woning heeft een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers waarvan één op de begane grond, badkamer op de begane grond en een schitterend aangelegde tuin met een vijver.
Door de 16 geplaatste zonnepanelen is dit een energiezuinige woning met label A!

In 2021 zijn de aanpassingen die noodzakelijk waren voor aangenaam permanent wonen voltooid en het park is inmiddels getransformeerd in een natuurlijke en groenrijke (woon)omgeving. De wegen zijn verbreed en vernieuwd. Een ideale omgeving waar wonen en recreëren samen komen! In de directe omgeving treft u prachtige wandel- of fietsroutes aan, heerlijk ontspannen in de nabijgelegen bossen, heidevelden en horecagelegenheden, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. En dat alles gelegen op ca. 30 autominuten afstand van Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en Antwerpen, maar ook op een uurtje van Rotterdam.

Begane grond
Vanuit de ruime hal is er toegang tot de woonkamer, badkamer, slaapkamer, bijkeuken en toiletruimte.

De woonkamer heeft meerdere raampartijen, openslaande tuindeuren en een keurige open keuken. De wanden zijn voorzien van stucwerk en de vloer is afgewerkt met vloertegels.
De open keuken heeft een ruime L-opstelling. De inrichting bestaat uit diverse kastruimte en inbouwapparatuur zoals een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser.
Door de royale opstelling met zowel lades als kasten is het een heerlijke plek om culinair bezig te zijn. Ook is er een heerlijke ruimte tussen de keuken en het zitgedeelte om een flinke eettafel kwijt te kunnen om met familie of vrienden aan te zitten.

De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel met een badkamermeubel. Deze ruimte is geheel betegeld.

De vloer van de slaapkamer op de begane grond is voorzien vinyl en de wanden zijn gestuukt.

Aan het einde van de gang is de praktische bijkeuken met een aansluiting voor een wasmachine en droger. Hier is tevens de HR Combi CV ketel (2019) geplaatst en bevindt zich ook de groepenkast.

Verdieping
De fraaie houten trap in de hal geeft toegang tot de verdieping met overloop, 2 slaapkamers en een toiletruimte. Deze ruime overloop is als open werkplek in te richten, maar biedt ook zeker de mogelijkheid om een badkamer of een 3e slaapkamer op de verdieping te realiseren.

De twee slaapkamers zijn nagenoeg gelijkwaardig aan elkaar. De vloer is voorzien van vinyl en de slaapkamers hebben een schuine wandafwerking en royale bergruimte in de vaste kasten.

De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje.

Tuin
De royale achtertuin is fraai aangelegd, voorzien van bestrating, diverse vaste planten, een vijver en een houten tuinhuis met kelder!! Verder is er een buiten kraan en is er door de tuin heen ook verlichting aanwezig. Al met al een heerlijke plek om te vertoeven.

Bijzonderheden
- Vrijstaande levensloopbestendige woning
- De gehele woning is voorzien van kunststof ramen met HR+ glas
- Lichte royale kamer met open keuken
- Een ruim perceel van ca. 684 m2
- 3 slaapkamers waarvan één op de begane grond
- Badkamer op de begane grond
- Tuingerichte woonkamer met tuindeuren en toegang tot de tuin
- Zonnige tuin met groot tuinhuis
- Energielabel A
- 16 zonnepanelen
- Groot zonnescherm aan de achterzijde van de woning
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 december 2022
Verkoopdatum
18 maart 2024
Looptijd
één jaar

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.409
Aangeboden sinds
2 december 2022
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
684 m2
Inhoud van de woning
405 m3
Oppervlakte externe bergruimte
17 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview