Verkocht

Sweilandstraat 57 2361 JC Warmond

129m2
Wonen
4
Kamers
279m2
Perceel
1956
Bouwjaar
Ruime, uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning (karakteristieke jaren 50-bouw) met oprit aan voorzijde en flinke zonnige achtertuin met achterom gelegen in watersportdorp Warmond. Het huis beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer en een hobbykamer (eventueel ook te gebruiken als slaapkamer) op de begane grond.

De woning -met vrij uitzicht- ligt op enkele minuten lopen van een basisschool, het strand van recreatie-eiland ‘Koudenhoorn’, het bos van ‘Krantz’, kasteel Huys te Warmont en het charmante centrum met supermarkt, bakker, slager en restaurants. Wie Warmond zegt denkt aan de Kagerplassen, watersport, een prachtig authentiek dorp, wandelen en fietsen, historie en veel activiteit en gezelligheid. De treinstations van Sassenheim, Voorhout en Leiden en de historische binnenstad van Leiden zijn binnen 15 minuten met de fiets te bereiken. Ook het strand is met plaatsen als Katwijk, Noordwijk en Wassenaar niet ver weg. Dat geldt ook voor de grote steden als Amsterdam en Den Haag. Schiphol ligt op 20 autominuten van Warmond.
Begane grond
Hal met meterkast, toilet met fonteintje, vanuit hier is er toegang tot een verdiepte trapkast. Lichte, zeer ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan de voorzijde is nog een aparte werk-/hobbykamer, deze kamer is ook geschikt om als slaapkamer te dienen en heeft een deur rechtstreeks naar buiten. Ook bereikt u vanuit de woonkamer de royale keuken met diverse (inbouw)apparatuur (o.a. koelkast, vaatwasser en oven) en ook hier is een deur naar de achtertuin. De gehele begane grond is voorzien van een houten vloer.

Eerste verdieping
Overloop. Slaapkamer 1 is aan de achterzijde en heeft een handige kastenwand. Vanuit deze slaapkamer is de badkamer te bereiken. De badkamer beschikt over een douche en wastafel met meubel. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde en beschikt over een Frans balkon. Ook aan de voorzijde is de voormalige badkamer, deze ruimte beschikt nu over een toilet en aansluitingen voor wasmachine en droger. Op de overloop is een luik met vlizotrap naar de handige bergzolder. Hier is ook de opstelplaats voor de cv-ketel (2018). Wellicht is deze zolder nog nuttiger te gebruiken middels een nokverhoging.

Tuin
Aan de voorzijde is een tuin met de mogelijkheid om op eigen terrein te parkeren en dan blijft er nog genoeg ruimte over om (bak)fietsen te stallen. De ruime achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hier is het genieten van de zon. Verder beschikt de tuin over een buitenkraan, handige berging en een achterom.

Details
- Gebruiksoppervlakte wonen 129 m2
- Overige inpandige ruimte 12 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte 0 m2
- Externe bergruimte 0 m2
- Perceeloppervlakte 279 m2
- Bruto inhoud woning 496 m3
- Centrale, rustige ligging met vrij uitzicht
- Zeer ruime, uitgebouwde woonkamer
- Energielabel E
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Oplevering in overleg

Koopakte
- voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdoms en materiaalclausule van toepassing
- voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing
- niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 september 2024
Verkoopdatum
8 oktober 2024
Looptijd
18 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.651
Aangeboden sinds
20 september 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1956
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
279 m2
Inhoud van de woning
496 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview