Sweilandstraat 21 2361 JA Warmond

123m2
Wonen
5
Kamers
175m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Ruime, uitgebouwde en lichte tussenwoning (karakteristieke jaren 50-bouw) met flinke zonnige achtertuin met achterom gelegen in watersportdorp Warmond.

De woning ligt op enkele minuten lopen van een basisschool, het strand van recreatie-eiland ‘Koudenhoorn’, het bos van ‘Krantz’, kasteel Huys te Warmont en het charmante centrum met supermarkt, bakker, slager en restaurants. Wie Warmond zegt denkt aan de Kagerplassen, watersport, een prachtig authentiek dorp, wandelen en fietsen, historie en veel activiteit en gezelligheid. De treinstations van Sassenheim, Voorhout en Leiden en de historische binnenstad van Leiden zijn binnen 15 minuten met de fiets te bereiken. Ook het strand is met plaatsen als Katwijk, Noordwijk en Wassenaar niet ver weg. Dat geldt ook voor de grote steden als Amsterdam en Den Haag. Schiphol ligt op 20 autominuten van Warmond.
Begane grond
Entree; gang met meterkast en verdiepte trapkast; modern toilet met fontein; royale uitgebouwde woon-eetkamer, erkerraam aan voorzijde, open keuken met
diverse (inbouw)apparatuur zoals o.a. oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-vrieskast apart. Aan de achterzijde toegang tot de zonnige achtertuin via openslaande tuindeuren alsmede keukendeur.

Eerste verdieping
Overloop met ingebouwde kast; moderne badkamer met douche, toilet en wastafel met meubel, voor- en achterkamer. Alle drie de slaapkamers hebben ingebouwde kasten;

Tweede verdieping
Overloop met aansluiting voor wasmachine en droger en opstelplaats voor de cv-ketel (2019); ruime slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde. Achter de schuine kanten veel praktische bergruimte.

Tuin
De woning ligt op een perceel van 175 m2 en heeft een voortuin en diepe achtertuin die heerlijk beschut ligt met een stenen berging met pannendak. Via de achterom bent u zo via de Jan Steenlaan in het oude dorp.

Details
- Bouwjaar 1950
- Gebruiksoppervlakte wonen 123 m2
- Overige inpandige ruimte 0 m2
- Gebouw gebonden buitenruimte 0 m2
- Externe bergruimte 11 m2
- Perceelgrootte 175 m2
- Energielabel C
- Centrale ligging
- Volledig dubbelglas (behalve voordeur)
- Dak deels geïsoleerd
- Diepe achtertuin met achterom
- Oplevering in overleg

Koopakte
- ouderdoms- en materiaalclausule is van toepassing
- asbestclausule is van toepassing
- niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.187
Aangeboden sinds
30 september 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
175 m2
Inhoud van de woning
420 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview