Vogelstraat 29 4845 PA Wagenberg

174m2
Wonen
6
Kamers
1793m2
Perceel
1982
Bouwjaar
Zoek jij een vrijstaande landelijk gelegen gezinswoning met veel ruimte eromheen én veel privacy? Dan is deze ruime vrijstaande woning met een grote garage/werkplaats, 3 tot 4 paardenstallen, loopweide en buitenrijbak voor paarden mogelijk iets voor jou.
Naast de fantastische woon- eetkeuken, de gezellige woonkamer, studeerkamer, badkamer en de 4 slaapkamers, heeft deze woning nog diverse bijgebouwen. En ja, er zijn een grote garage/werkplaats en 4 paardenstallen welke ideaal kunnen zijn voor paardenliefhebbers maar aan deze bijgebouwen kun je natuurlijk ook een andere bestemming geven.
Zoek je een vrijstaande woning met veel ruimte lees dan verder!

HIGHLIGHTS:
- Vrijstaande woning in het buitengebied van Wagenberg
- Perceel: 1793 m2
- Vrij en weids uitzicht
- Grote en gezellige woon- eetkeuken
- Gehele benedenverdieping v.v. vloerverwarming met aparte thermostaten
- Badkamer en toilet v.v. vloer verwarming met eigen thermostaat
- 4 slaapkamers
- Werk- studeerkamer op de begane grond
- Hardhouten kozijnen v.v. dubbel glas
- Parkeergelegenheid op eigen terrein
- Tussen 2013 en 2020 geheel gerenoveerd
- Tussen 2020 en 2024 o.m. bijgebouwen geplaatst, rijbak aangelegd, buitenterras/tuin aangelegd en overkapping aan woning geplaatst
Begane grond
Na de voordeur kom je in een hal met garderobegelegenheid, de meterkast de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegangsdeur naar de woonkamer.
WOONKAMER:
Deze gezellige woonkamer, geheel in boerderijstijl, is voorzien van een houtkachel. Hier kun je je terugtrekken voor goed boek, een leuke serie of gezelligheid met familie of vrienden.
WERK- /STUDEERKAMER;
Ga je van de woonkamer naar de woon- eetkeuken dan heb je aan je linkerzijde een werk/studeerkamer.
WOON- EETKEUKEN:
Dit is voor de meesten toch wel ‘the place to be’. Deze prachtige en goed geoutilleerde open keuken biedt ruimte aan een gezellige grote eettafel en heeft openslaande tuindeuren naar het buitenterras.
KEUKEN:
Moderne keuken v.v. 6 pits gastoestel met grote oven, combimagnetron, twee grote koelkasten en diepvriezen, spoeleiland met vaatwasser en diverse onderkastjes en laden.
BIJKEUKEN:
Praktische ruime bijkeuken met meerdere opbergkastjes en de aansluitpunten voor de wasmachine en wasdroger.
PORTAAL:
Komende vanuit de woonkamer of de keuken kun je via een portaal in de achtertuin komen.

Eerste verdieping
Op de verdiepingsvloer is een langgerekte overloop c.q. hal met de stoere houten balken van de kap in zicht. Vanaf deze overloop heb je toegang tot de vier gezellige slaapkamers elk voorzien van de dakkapel.
SLAAPKAMERS: hiervoor verwijzen wij graag naar de foto’s en plattegrond.
BADKAMER:
De badkamer is voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en een douche met twee douchkoppen, een handdoeken radiator en een dakraam.
TOILET:
Er is een separate toiletruime voorzien van een wandcloset.
BERGRUIMTE OVERLOOP:
Aan één zijde van de overloop zijn meerdere kasten gemaakt voor bergruimte. Achter één van deze kasten is de CV combiketel opgesteld.
BERGING:
Aan het einde van de overloop is, achter een deur, nog een berging. Hier bevindt zich ook een stortkoker voor de was welke uitkomt in de bijkeuken.

Tuin
OVERKAPPING:
Grenzend aan het woonhuis is een gezellige overkapping geplaatst. Hier kun je in alle rust genieten van je privacy en je vrijheid.
Verder heb je hier ook nog een berging/schuur voor b.v. je fiets(en).
TERRAS:
Buitenterras voor een gezellige zitje en je hebt vrij uitzicht over de loopweide, de rijbak en de weilanden daarachter.
GARAGE/WERKPLAATS/BEGING:
Er is een grote geïsoleerde garage/werkplaats van ca. 8,80 x 5 m. deze is voorzien van een toiletruimte. Via een ‘mobiele’ trap kom je op de grote bergzolder.
PAARDENSTALLEN:
Aangrenzend aan de garage/werkplaats zijn 4 paardenstallen(3st 3x3 m. en 1st ca 2 x 2,5 m.)
OVERKAPPING:
In het verlengde van de paardenstallen is een overkapping van ca. 6 x 3,90 m.
Grondwater pomp ten behoeve van beregening weide
LOOPWEIDE:
Vanuit de paardenstallen kun je direct naar de loopweide.
BUITENRIJBAK:
Deze rijbak heeft een afmeting van ca. 22,50 x 16 m.
PARKEERGELEGENHEID:
Op de oprit bij de woning is plaats voor 3 tot 4 auto’s.
Rechts van het huis is een extra oprit met parkeer ruimte voor 1 auto
En ook nog een houthok

Details
WAGENEBRG EN OMGEVING
Of je nu op zoek bent naar een nieuw familiehuis, een plek om te ontspannen na een drukke werkdag kiest voor actief buiten zijn dan is Wagenberg de ideale bestemming. Het dorp is omringd door prachtige natuurlijke landschappen, waaronder uitgestrekte groene velden, schilderachtige bossen en pittoreske waterwegen. Hier kun je eindeloos wandelen, fietsen of paardrijden en genieten van de rustgevende geluiden en betoverende schoonheid van de natuur.
LEVENDIGE GEMEENSCHAP
Wagenberg staat bekend om zijn sterke gemeenschapszin en levendige sociale agenda. Het hele jaar door worden er tal van evenementen georganiseerd, variërend van bruisende festivals en gezellige markten tot sportwedstrijden en culturele activiteiten. Of je nu zin hebt in een feestelijke sfeer of gewoon op zoek bent naar wat interactie met je medebewoners, Wagenberg heeft altijd wel iets te bieden.
UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID
Als inwoner van Wagenberg geniet je niet alleen van de rustige omgeving, maar ben je ook goed verbonden met omliggende steden. Met de auto zijn plaatsen zoals Breda en Oosterhout gemakkelijk te bereiken via nabijgelegen snelwegen. Daarnaast zijn er ook goede openbaarvervoersverbindingen waardoor je moeiteloos naar andere bestemmingen kunt reizen. Moet oe wil je nog verder weg dan zijn de A16 en de A27 binnen enkele autominuten te bereiken


HEB JE INTERESSE IN DEZE WONING?
Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging. Dit is een unieke kans om je droom waar te maken!
Bel voor een vrijblijvende afspraak 076-593 3134. We geven graag de mogelijkheden door.

ALGEMEEN
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de VBO koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse brancheorganisatie voor makelaars, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.
- In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
- Een koopovereenkomst komt uitsluitend tot stand onder de opschortende voorwaarde dat zowel verkoper als koper de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Deze vrijblijvende informatie is door Reimus Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en kunnen desgewenst door koper worden gecontroleerd.
- Afhankelijk van het bouwjaar wordt een koopovereenkomst welke gehanteerd wordt door Reimus Makelaardij standaard voorzien van een asbestclausule en ouderdomsclausule c.q. ‘as if where is’ clausule.
- Reimus Makelaardij wijst hiermee kopers op de mogelijkheid voor het, door een deskundige, laten uitvoeren van een bouwkundige keuring.
- Door Reimus Makelaardij wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid w.o. tekeningen, jaartallen en schaalaanduidingen of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.388
Aangeboden sinds
25 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1793 m2
Inhoud van de woning
645 m3
Oppervlakte externe bergruimte
114 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
20 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv, glasvezel, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview