Onder optie

Vogelstraat 15B 4845 PA Wagenberg

215m2
Wonen
6
Kamers
297m2
Perceel
1930
Bouwjaar
Wilt u wonen in een halfvrijstaande, ruime, gemoderniseerde, instapklare, jaren '30 woning op groot perceel in een prachtige omgeving niet ver van de stad? Dit is uw kans!

Deze woning is uitermate geschikt voor grotere gezinnen en huishoudens die wonen en werken willen combineren vanwege de handige indeling van deze woning.

Deze woning heeft 2 ruime woongedeeltes boven op elkaar en door de dubbele bestemming (woonruimte/kantoor) zijn er diverse functionele mogelijkheden.
Te denken valt aan de mogelijkheid om de beneden ruimtes te verhuren en boven te gaan wonen. Of de benedenruimtes te gebruiken voor uw werk. Ook zijn er mogelijkheden volgens het bestemmingsplan voor een bed en breakfast, en bedrijf aan huis.

Wagenberg is een prachtige rustige locatie binnen de gemeente Drimmelen. In de zomer ruikt u de bloesem van de omringende landerijen, tuinders en fruitboerderijen. De omgeving en natuur, de rust is adembenemend en went snel.
Breda Centrum, de gezellige binnenstad met terrasjes en restaurants, ligt in de buurt. Liever de drukte van de stad vermijden? Dan bent u in 5 minuten in Made op het gezellige marktplein met alle winkels die u nodig heeft. Zoekt u het water of wilt u varen? Geen probleem. Het gezellige Drimmelen met haar jachthaven is op rijafstand. Wilt u de natuur in? De biesbosch met haar prachtige natuur en waterwegen bevinden zich in de buurt.
De woning ligt in het centrum van Wagenberg, vlakbij uitvalswegen naar Breda, Antwerpen, Rotterdam Moerdijk en Raamsdonkveer. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

Grijp nu uw kans als u hier wilt wonen en plan een bezichtiging!





Begane grond
Binnenkomst in de ruimte entree/hal met de vernieuwde meterkast met groot aantal groepen, een jassenkast/wasruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de ontvangstruimte/woonkeuken 1 en kantoorruimte/woonkamer 2.
De woonkeuken is ingericht met ruim keukenblok met groot aanrechtblad, vaatwasser, spoelbak, afzuigkap, inbouw koel/vriescombinatie.
Via een lichtube is deze voorzien van extra daglicht. De vloeren zijn afgewerkt met een tegel vloer.
Via de achterzijde van de woonkeuken loopt u de hal in met toegang tot de ruime inbouwkast, kantoorruimte/slaapkamer 3, toilet en kantoorruimte/woonkamer 4 met schuifpui welke toegang 1 geeft tot terras 1. kantooruimte/woonkamer 4 is voorzien van een automatisch bedienbaar zonnescherm. In deze ruimte is een gezellige houtkachel aanwezig, zodat u hybride kunt verwarmen naast de aanwezige radiatoren in alle ruimtes op de begane grond.
We lopen terug naar de entree/hal en via grote kantoorruimte/woonkamer 2 heeft u toegang tot de badkamer met toilet/inloopdouche en via toegang 2 loopt naar de achtertuin.


.

Eerste verdieping
Via de trapopgang in de entree/hal komt uit op de eerste etage in de gang. U zult versteld staan van deze luxe ruimte want dat had u bij binnenkomst niet helemaal zo bedacht!
De gang/overloop geeft toegang tot:
- Berging met handige opbergkasten en cv-ruimte;
- Gasten-toilet, hangend toilet met inbouwreservoir en fontein;
- De luxe badkamer is voorzien van dubbele wastafel, luxe bad/jacuzzi/ inloopdouche met luxe thermostaatkraan, 3e toilet en bidet.
- Slaapkamer 1, gelegen aan de achterzijde, voorzien van veluxraam met rolluiken.
- Woonkamer3 gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van 4 velux ramen met rolluiken.
- Tuinkamer voorzien van inbouwspotlights en dakkoepel welke via automatische bediening geopend kan worden. Zonnewering aanwezig.
- Luxe keuken in hoekopstelling met luxe inbouwapparatuur te weten combi magnetronoven, koelvriescombinatie, vaatwasser(2024), 4 pitsgasfournuis en wasemkap. tevens voorzien van vaste bartafel. De keukenkasten zijn via inbouwspotlights verlicht voor een luxueuze uitstraling.
De deuren op de tweede verdieping zijn uitgevoerd in luxe glas en hang en sluit werk. De vloeren zijn geheel in prachtige groene natuursteen alsmede vloerverwarming voor maximaal comfort

Tuin
- Terras 1 voorzien van grote tegels en border met beplantingen.
- Terras 2 voorzien van tegels in sierstijl.
- Achtertuin met bestrating, waterkraan, border met diverse beplantingen, (fruit)bomen, zoals druivenstruik, perenboom, appelboom, en toegang tot het tuinhuis.

Details
- De woning is in 2006 volledig gerenoveerd/gemoderniseerd/geisoleerd.
- De bestemming is woonruimte/kantoor, met de handige indeling maakt deze woning geschikt voor diverse functionele mogelijkheden.
- Deze grote woning is instapklaar en beschikt over luxueuze faciliteiten waaronder meerdere badkamers, toiletten met hoogwaardige afwerking;
- Het schilderwerk is in de loop der jaren goed onderhouden;
- Deze woning beschikt naast de ruime tuin over een prive dakterras van plus minus 9 m2.
- De woning is voorzien van een definitief energielabel C.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de omgeving en op eigen terrein.
- De woning beschikt over prive 4 parkeerplaatsen aan de voorzijde van de woning;
- De binnendeuren zijn uitgevoerd in luxe glas en hang- en sluit werk.
- Deze woning beschikt over vloerverwarming op de eerste etage van de woning. De natuurstenenvloer is een ware eye catcher!
-  De woning is in haar totaal luxueus afgewerkt en u zult versteld staan van de ruimte en comfort.
- De woning beschikt over mechanische ventilatie.
- De woning beschikt over een handige leidingschacht zodat uitbreidingen/vervangingen aan de installaties, denk aan uitbreiding met zonnepanelen of
zonneboiler zeer gemakkelijk is aan te brengen.
- De woning beschikt over een luxe binnen-tuinkamer met automatisch bedienbare dakkoepel die open en dicht kan. Genieten op een prachtige lente of
zomerdag.
- De woning beschikt over meerdere terassen, heerlijk zonnen in de tuin op het Zuid-Westen.
- De cv-installatie is in 2021 vernieuwd. De vaatwasser is in 2024 vernieuwd.
- In de koopakte zal een ouderdomsclausule opgenomen vanwege leeftijd van deze woning.
- Aanvaarding in overleg.
- Bij verkoop hanteren wij een vbo-koopakte model 2023.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, danwel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.484
Aangeboden sinds
22 augustus 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
297 m2
Inhoud van de woning
602 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, glasvezel, buitenzonwering, jacuzzi, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview