Oostpolderweg 68 2741 MG Waddinxveen

134m2
Wonen
5
Kamers
109m2
Perceel
1979
Bouwjaar
Heerlijk ruime gezinswoning op uitstekende plek in de Oostpolderwijk op loopafstand van winkelcentrum Gouweplein. Dit woonhuis heeft een woonoppervlak van maar liefst 134,00m2 en dat voel je zeker op de twee bovenverdiepingen. Je beschikt hier over 4 royale slaapkamers, eenvoudig uit te breiden tot 5 slaapkamers door de grote open voorzolder. De begane grond kent een speelse indeling door de naar binnen vallende voorgevel met schuin geplaatste keuken. De tuin ligt op het zuidoosten en is de gehele dag zonnig. De woning dient gemoderniseerd te worden. Dat geeft werk en bijkomende kosten, maar biedt de kans om er helemaal je eigen woonwensen in door te voeren.
Begane grond
De woning heeft een korte voortuin vanaf de stoep. Via de schuin geplaatste voordeur stap je de woning binnen. Je komt dan in een ruime hal met direct rechts de meterkast en toilet en iets verderop de trap naar de eerste verdieping. Er is voldoende plek om je jas kwijt te kunnen of bijvoorbeeld een buggy te plaatsen. Als je doorloopt kom je in de woonkamer. Woonkamer en keuken vormen een logisch geheel en hebben een gezamenlijk oppervlak van ongeveer 40m2. De keuken is nu L-vormig geplaatst, maar bij vernieuwing kun je ook kiezen voor een geheel andere opstelling. Je kijkt vanuit de keuken leuk naar buiten over de straat, parkeergelegenheid en groenvoorziening.
De woonkamer ligt aan de tuinzijde en beschikt over een aluminium schuifpui. Er is verder een praktische trapkast aanwezig. Vanuit de woonkamer kun je doorlopen naar de inpandige berging en vandaaruit is er een deur naar de tuin.


Eerste verdieping
Als je de trap oploopt kom je op een royale overloop waar alle ruimtes op uit komen.
Er zijn op deze verdieping drie groot formaat slaapkamers met oppervlakken van respectievelijk 16,60m2, 12,20m2 en 8,75m2. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde en is gesitueerd over de gehele breedte van het huis. Deze is voorzien van een inbouwkast met schuifdeuren. De badkamer is gedeeltelijk betegeld en heeft een ligbad, wastafel, toilet en wasmachineaansluiting.

Tweede verdieping
De trapopgang naar de tweede verdieping is heerlijk licht door de hier aanwezige dakkapel. Je komt op een enorme voorzolder met hier de opstelplaats voor de CV-combiketel. Deze voorzolder heeft een oppervlak van ongeveer 18,00m2 (waarbij de stahoogte minimaal 1,50 meter is) en dus kun je hier nog prima een slaapkamer realiseren. In het platte dak is een lichtkoepel aanwezig. Aan de voorzijde van het huis is al een slaapkamer aanwezig. Deze kamer heeft een oppervlak van ongeveer 11,50m2 en beschikt over een groot Velux dakraam voor lichtinval en ventilatie.

Tuin
De tuin is de gehele dag zonnig door de ligging op het zuidoosten. De tuin is grotendeels voorzien van straatwerk en langs de randen is ruimte voor beplanting. Aan de achtergevel van het huis is een handbediend zonnescherm gemonteerd. Verder is er een buitenkraan en een achterom.

Details
Speelse indeling van de begane grondverdieping.
Zeer royaal woonhuis met 4 groot formaat slaapkamers.
Zolder eenvoudig uit te breiden met een extra slaapkamer.
Geheel voorzien van dubbel glas, energielabel B.
Zonnige tuin op het zuidoosten.
CV- combiketel Remeha Tzerra vernieuwd in 2017
De woning dient gemoderniseerd te worden.
Er is achterstallig onderhoud aan de buitenzijde.
De woning beschikt over betonnen vloeren op alle verdiepingen.
Centrale ligging in fijne woonwijk, nabij winkelcentrum Gouweplein.

Aanvaarding: in overleg, op korte termijn mogelijk.

Ligging:
Deze woning ligt aan een rustig woonerf in de Oostpolderwijk, een straat waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het winkelcentrum Gouweplein is op loopafstand bereikbaar en middelbare school eveneens op loopafstand. Ook het treinstation is maar een klein stukje lopen of fietsen en dat geldt ook voor diverse sportvoorzieningen. Vanuit de woonwijk is er goede en snelle verbinding met de snelwegen A12 en A20 en ben je snel in Gouda. Vanuit de achtertuin loop je zo naar een leuk speeltuintje, ideaal voor gezinnen dus. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Afmetingen:
Woonkamer 6,60 x 5,14m (32,90m2)
Keuken 3,59 x 3,19m (10,00m2)
Slaapkamer 1 5,17 x 3,41/2,97m (16,60m2)
Slaapkamer 2 4,13 x 2,95m (12,20m2)
Slaapkamer 3 4,13 x 2,12m ( 8,75m2)
Badkamer 2,90 x 1,96m ( 5,70m2)
Voorzolder 4,00 x 4,56m   (18,00m2)
Slaapkamer 4  3,86 x 2,98m (11,50m2)
Berging   1,96 x 1,89m ( 3,70m2)
Tuin 10,80 x 5,30/2,60m (41,00m2)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.796
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979
Soort dak
(KAPMETPLAT) Kap met plat
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
109 m2
Inhoud van de woning
488 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
3 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview