Marga Klompéhoeve 82 2743 HZ Waddinxveen

119m2
Wonen
5
Kamers
145m2
Perceel
1989
Bouwjaar
Deze royale eengezinswoning is werkelijk uitstekend onderhouden, door de tijd heen zijn veel vernieuwingen uitgevoerd. De woning is vanuit de bouw voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie en recent geheel voorzien van HR++ beglazing. Bovendien zijn onlangs 10 zonnepanelen geplaatst. Daarmee beschikt deze woning over energielabel A.
De woonkamer is 3,50 meter aangebouwd, waardoor een heerlijk ruime woonkamer is ontstaan. Verder zijn er 4 prima formaat slaapkamers, een ruime voorzolder met werkplek en een diepe zonnige tuin op het zuidoosten. De woning ligt in de kindvriendelijke wijk Zuidplas, direct nabij diverse speelvelden; ideaal voor jonge gezinnen! Laat je verrassen en meld je snel aan voor een bezichtiging van deze zeer complete en verzorgde woning!
Begane grond
Je komt de woning binnen in een ruime gang. Hier is direct links de meterkast te vinden (voorzien van moderne groepenkast met 8 groepen) en ook de toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping bevinden zich hier. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van hangend closet en fontein. Onder de trap is een praktische opbergkast aanwezig.
Als je doorloopt kom je in de riante woonkamer. In 2010 is de woning op de begane grond 3,50 meter uitgebouwd. Hierdoor is veel extra vloeroppervlak gecreëerd. Het totaal oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt maar liefst bijna 49,00m2. Via de openslaande deuren kom je in de tuin. De gehele begane grondvloer, inclusief de gang en het toilet zijn voorzien van vloerverwarming en groot formaat antracietkleurige tegels. In het plafond zijn verschillende spots geïntegreerd.
De ruime keuken bevindt zich aan de voorzijde, het grote raam geeft hier veel lichtinval. De crèmekleurige hoogglans keuken is in 2019 vernieuwd en is L-vormig opgesteld. De keuken is uitgerust met een groot formaat koelkast, vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat met afzuigscherm, combi oven-magnetron en heel veel opbergruimte. In de hoek is een carrouselkast aanwezig, waardoor deze ruimte ook optimaal benut kan worden. Enkele trekladen zijn dubbel uitgevoerd. Boven het raam zijn in een koof enkele spotjes aanwezig.

Eerste verdieping
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers aanwezig met oppervlaktes van respectievelijk 12,20m2, 9,50m2 en 8,25m2. Alle kamers zijn voorzien van laminaat. De slaapkamers aan de achterzijde zijn verder voorzien van elektrisch bediende rolluiken, waardoor de kamers geheel verduisterd kunnen worden. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een handbediende screen om de avondzon buiten te houden.
De fraaie badkamer is in 2013 vernieuwd en ruim van opzet. Deze is geheel betegeld met groot formaat antracietkleurige vloertegels en witte wandtegels. In de vloer is elektrische vloerverwarming verwerkt. Je beschikt in deze badkamer over een wastafel met meubel en extra wandkast, spiegel en hangend closet. De inloopdouche is voorzien van glazen douchewand en deur. Verder is aan de wand een designradiator geplaatst. In het metalen verlaagde plafond zijn spotjes verwerkt.

Tweede verdieping
Via de wit geverfde open trap kom je op de tweede verdieping. Hier is een grote L-vormige voorzolder en een slaapkamer met dakkapel. De voorzolder heeft lichtinval en ventilatiemogelijkheid via twee Velux dakramen. Ook hier vind je laminaat op de vloer. Boven de trap is een plateau aangebracht welke dient als opbergruimte. Er is ook opbergruimte achter de diverse knieschotten. Naast de trap bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en droger (beiden met eigen groep). Ook de CV-combiketel (Atag, type HR, bouwjaar 2016), moderne ventilatie box en omvormer voor de zonnepanelen bevinden zich aan de zijde van de trap.
De dakkapel in de slaapkamer is uitgevoerd met een kunststof kozijn met twee kantel-/kiepramen, eveneens HR++ beglazing en een elektrisch bediend rolluik. De dakkapel is door de jaren heen goed onderhouden, door toepassing van Trespa delen en een nieuwe dakbedekking.

Tuin
De achtertuin ligt bijzonder gunstig op het zuidoosten en is dan ook de gehele dag zonnig. Vanaf de aanbouw gerekend is de tuin 11 meter lang. Achter in de tuin staat een stenen berging, welke is voorzien van betonnen vloer en betonnen dakplaat. Naast de schuur is een houten overkapping gemaakt, zodat fietsen, tuinmeubilair en dergelijke droog weggezet kunnen worden. De tuin is voor een groot deel voorzien van grijze sierbestrating. Langs de randen zijn iets verhoogde borders met beplanting gemaakt. Aan de achtergevel bevindt zich een buitenkraan en er is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig. De tuin heeft verder een solide, afsluitbare deur naar de achterom.

Details
De woning ligt aan een rustig woonerf met diverse parkeervakken aan de overzijde van de straat. In de wijk Zuidplas is het fijn wonen. Zo zijn er enkele basisscholen in de wijk aanwezig en voortgezet onderwijs is in slechts enkele minuten fietsen bereikbaar. Supermarkt, apotheek en diverse winkels zijn dichtbij. Op korte afstand bevinden zich veel sportfaciliteiten, zoals voetbal, korfbal, hockey, tennis, manege en het zwembad. De woning bevindt zich nabij de uitvalswegen naar de snelwegen in de Randstad. Zeer goede busverbindingen met omliggende plaatsen, zo ben je met de snelbus van Arriva in zo’n 40 minuten op Den Haag Centraal station.

Bijzonderheden:
Vanuit de bouw voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
Geheel voorzien van HR++ beglazing.
10 zonnepanelen geplaatst in 2023.
Gehele begane grondvloer voorzien van vloerverwarming.
Energielabel A.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2023.
Dakbedekking van dakkapel vernieuwd in 2020.
Keuken vernieuwd in 2019.
CV-combiketel vernieuwd in 2016, MV box vernieuwd in 2013.
Badkamer en toilet vernieuwd in 2013.
Uitbouw 3,50 meter geplaatst in 2010. 
Moderne groepenkast met 8 groepen.
Woonkamer en alle slaapkamers voorzien van zonwering (zonnescherm, rolluiken en screen).

Afmetingen:
Woonkamer 7,06 x 5,20m (36,70m2)
Keuken 4,30 x 2,97m (12,00m2)
Slaapkamer 1 4,44 x 2,75m (12,20m2)
Slaapkamer 2 3,23 x 2,95m ( 9,50m2)
Slaapkamer 3 3,51 x 2,35m ( 8,25m2)
Badkamer   2,15 x 1,97m ( 4,25m2)
Slaapkamer 4    3,18 x 2,80m ( 8,00m2)
Berging     2,28 x 2,20m ( 5,00m2)
Overkapping  3,40 x 2,93m ( 10,00m2)
Tuin   11,00 x 5,30m (58,00m2)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.571
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
145 m2
Inhoud van de woning
421 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, glasvezel, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview