Verkocht

Schenkhorst 4 3905 VE Veenendaal

116m2
Wonen
6
Kamers
160m2
Perceel
1980
Bouwjaar
We nemen u graag mee door deze uitgebouwde gezinswoning aan de Schenkhorst 4 in Veenendaal. Met een totale gebruikersoppervlakte van 115m2, maar liefst vijf slaapkamers, een moderne keuken, instapklare badkamer en een riante achtertuin. Zonnepanelen maken de woning energiezuinig en toekomstbestendig.

Gelegen in Veenendaal-West, ligt deze woning in een kindvriendelijke buurt waar veel jonge gezinnen woonachtig zijn. In de directe omgeving zijn scholen, sportverenigingen, supermarkten en Ov-voorzieningen te vinden. Dit maakt het tot een tactisch gelegen locatie. Het centrum van Veenendaal is per fiets binnen enkele minuten te bereiken en uitvalswegen richting de A12 zijn nabij. Rondom de woning is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Indeling:

Entree:
U betreedt de woning aan de straatkant, waarna u in een ruime hal arriveert. Deze biedt toegang tot de toiletruimte, woonkamer en trap naar de 1e verdieping. Het toilet is volledig betegeld, goed onderhouden en voorzien van een zwevend toilet.

Woonkamer:
Bij het betreden van de woonkamer staat u in het hart van de woning. De woonkamer heeft een open indeling en wordt dankzij de grote raampartijen van veel natuurlijk daglicht voorzien. De open indeling biedt veel mogelijkheden om een royale zithoek te creëren, alsmede een eetkamer waar met gemak een 6-persoons eettafel geplaatst kan worden. Aan de achterzijde grenst de woonkamer aan een fraaie, glazen serre.

Keuken:
De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt een uitzicht op de straatkant. Deze is modern en voorzien van een gasfornuis met afzuigkap, ingebouwde oven, koelkast, vaatwasmachine, spoelbak en voldoende opbergruimte in de lades en kastjes rondom het aanrechtblad.

1e verdieping:
Op de 1e verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. Elke slaapkamer is ruim en wordt van veel natuurlijk daglicht voorzien. Ze bieden voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel en zijn voorzien van een laminaten vloer.
De badkamer grenst aan de overloop. Deze is voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafel met spiegel, opbergmeubel en handdoekradiator. Hiermee is de badkamer instapklaar en van alle gemakken voorzien.

2e verdieping:
De trap op de overloop begeleidt u naar de 2e verdieping, waar nog twee slaapkamers zijn gesitueerd. Deze zijn eveneens goed onderhouden en ruim genoeg voor het plaatsen van een bed en bureau. Desgewenst kan een slaapkamer als hobby- of werkruimte fungeren. De aanwezigheid van de Cv-ketel en een witgoedaansluiting op de overloop, maakt deze verdieping multi-inzetbaar.

Buiten:
De tuin is vanuit de woonkamer te betreden. Daarbij arriveert u eerst in de glazen serre, wat de ideale plek is om het hele jaar door overdekt buiten te zitten. De tuin is grotendeels bestraat en hiermee onderhoudsarm. Met een totale diepte van ruim 13 meter is de tuin multi-inzetbaar. Schuttingen voorzien de tuin van extra privacy. Middels de poort kan de tuin betreden en verlaten worden.

Bijzonderheden:
Woonoppervlakte: 115,70m2
Inhoud: 433,86m3
Bouwjaar: 1980
- Ruime gezinswoning
- Vijf slaapkamers
- Moderne keuken
- Glazen serre
- Riante achtertuin
- Zonnepanelen aanwezig (huur)
- Gelegen in een kindvriendelijke buurt
- Nabij het centrum van Veenendaal
- Uitvalswegen nabij
- Uitstekende bereikbaarheid

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 april 2024
Verkoopdatum
25 april 2024
Looptijd
22 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.578
Aangeboden sinds
3 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
160 m2
Inhoud van de woning
434 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
7 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, rolluiken, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview