Verkocht

De Feart 73 9247 CL Ureterp

112m2
Wonen
4
Kamers
12475m2
Perceel
1921
Bouwjaar
Verken deze uitzonderlijke vrijstaande woning aan de Feart 73 in Ureterp, waar functionaliteit en charme samenkomen. Met vijf ruime paardenboxen, een grote werkplaats met dubbele deuren en een perceel van ruim 1,2 hectare, is deze woning perfect voor paardenliefhebbers en klussers. De mogelijkheid om te verbouwen stelt u in staat dit huis volledig naar eigen wens aan te passen. De badkamer en slaapkamer op de begane grond maken gelijkvloers wonen mogelijk.

Ligging
Deze woning ligt aan de rand van Ureterp, een gezellig en hecht dorp met een rijk verenigingsleven. Er zijn voorzieningen zoals basisonderwijs, een apotheekhoudende huisarts, sportfaciliteiten, cultuur, winkels en horeca. Drachten ligt op slechts vijf minuten rijden, en de uitvalswegen naar de N31 richting Leeuwarden en de A7 richting Groningen en Heerenveen zijn goed bereikbaar.
Begane grond
De woonkamer strekt zich uit over de hele breedte van de woning, met veel lichtinval dankzij de grote ramen en tuindeuren. De keuken is toe aan vernieuwing. De badkamer en slaapkamer op de begane grond zijn volledig gemoderniseerd en beschikken over een ruime inloopdouche, wastafel en een tweede toilet. In de bijkeuken is ruimte voor witgoed en de doorgang naar de schuur.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping, waar twee slaapkamers met vaste kasten zijn.

Tuin
Rondom de woning zijn verschillende zitplekken, zowel in de zon als in de schaduw, met prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Het grote perceel, volledig omheind, is ideaal voor paarden of kleinvee. De royale schuur heeft paardenboxen, een werkplaats met krachtstroomaansluiting en een zolder.

Details
- Veel ruimte en privacy
- Prachtige ligging met uitzicht over de landerijen
- Oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's
- Perfect voor paardenliefhebbers of zzp'ers
- Nabij bos- en natuurgebieden, en wandel- en fietsroutes

Ontdek de mogelijkheden van deze unieke woning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 mei 2024
Verkoopdatum
19 juli 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.402
Aangeboden sinds
18 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1921
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
12475 m2
Inhoud van de woning
1381 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
212 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview