Oudebildtdijk 858 9079 NE St.-Jacobiparochie

57m2
Wonen
4
Kamers
130m2
Perceel
1780
Bouwjaar
**Unieke Dijkwoning in het sfeervolle Sint Jacobiparochie**

Welkom bij deze gezellige dijkwoning aan de Oudebildtdijk 858, gelegen in het pittoreske dorp Sint Jacobiparochie. De woning, gebouwd in het historische jaar 1780 en onderdeel van het beschermd dorpsgezicht, biedt een unieke ervaring die zijn gelijke niet kent.

**Wonen aan de Oudebildtdijk**

Deze half vrijstaande dijkwoning in buurtschap "de Spitsroeden" staat op een perceel van 130 m2 eigen grond. Bij binnenkomst word je verwelkomd in de sfeervolle woonkamer met een gezellige houtkachel, perfect om na een lange dag lekker bij te ontspannen. De grote ramen bieden een onbelemmerd en weids uitzicht, waardoor je altijd kunt genieten van de prachtige omgeving.

**Ideaal voor Starters en Jonge Gezinnen**

Deze woning is ideaal voor starters die op zoek zijn naar een karaktervolle woning of jonge gezinnen die willen genieten van de rust en ruimte van het platteland. Met zijn charmante uitstraling en knusse interieur is deze dijkwoning een plek waar je je gelijk thuis zult voelen.

**Ontdek de Mogelijkheden**

Ben je op zoek naar een bijzondere woning met historie en karakter? Dan is deze dijkwoning aan de Oudebildtdijk 858 zeker het overwegen waard. Neem snel contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Dit is jouw kans om te wonen in een stukje geschiedenis, waar elke dag een nieuw avontuur wacht.

Maak van deze dijkwoning jouw thuis, waar elke dag begint en eindigt met adembenemend uitzicht en warme gezelligheid. Je verdient het!

Begane grond
Voorentree, hal met meterkast en garderobe, woonkamer met open keuken, gang naar slaapkamer met toilet en badkamer, en vaste trap naar bovenverdieping . Tevens vanuit de slaapkamer deur naar schuur/berging met deur naar terras.

Eerste verdieping
Twee gedeeltes , de ene via trap slaapkamer begane grond naar zolder 1 en andere gedeelte via woonkamer naar slaap/werkzolder 2

Details
- Nabij Waddenzee, in buurtschap "de Spitsroeden".
- Knus karakteristiek dijkhuis
- Geheel wordt verwarmd door elektrische wandkachels
- Houtkachel in de woonkamer
- Gelegen op 130 m2 eigen grond
- Woning staat in gebied dat is aangewezen als beschermd dorpsgezicht

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.491
Aangeboden sinds
28 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, half vrijstaande woning, dijkwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1780
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
130 m2
Inhoud van de woning
268 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview