Neptunusstraat 10 5694 TL Son en Breugel

124m2
Wonen
5
Kamers
171m2
Perceel
1970
Bouwjaar
Bent u op zoek naar een ruime, lichte én energiezuinige woning?
Dan bent u hier aan het juiste adres.
Deze uitgebouwde en instapklare tussenwoning beschikt over 4 slaapkamers, luxe keuken en sanitair, overdekt terras en fraai aangelegde tuin, gelegen in een kindvriendelijke omgeving.
Begane grond
Begane grond:
Entree. Ontvangsthal met meterkast (volledig vernieuwd in 2022 met 12 groepen en 3 aardlekschakelaars), trapkast, trapopgang, deur naar de keuken en deur naar de woonkamer. Toiletruimte met vrijdragend toilet en fonteintje. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen, waardoor er veel lichtinval ontstaat. Daarnaast is er een wand voorzien van design (Arte) behang, screen (elektrisch bedienbaar, Somfy 2020) aan voorzijde en aan achterzijde openslaande deuren naar het overdekt terras.
De open keuken in een rechte opstelling is voorzien van een granieten werkblad, koelkast, 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, spoelbak en vaatwasser (allen Whirlpool, vaatwasser Siemens 2022). Daarnaast is er een koffiecorner en verlaagd stucwerk plafond aanwezig met inbouwspots. De bijkeuken staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een inbouwkast over de gehele breedte met magnetron. Verder zijn er stucwerk wanden en -plafond, inbouwspots, een Solatube, voorbereiding aansluiting wasmachine en deur (v.v. plissé hordeur) naar het overdekt terras.
De gehele begane grond is voorzien van tegelvloer in houtlook met vloerverwarming (behalve de uitbouw).

Eerste verdieping
Overloop met airco (koelen en verwarmen, Mitsubishi 2020), bergkast en toegang tot de drie slaapkamers en badkamer. De masterbedroom (14m2) is aan achterzijde gelegen en voorzien van laminaat, stucwerk en behang wanden en 2 grote inbouwkasten. De tweede slaapkamer (12,5m2), aan voorzijde, is voorzien van laminaat, stucwerk en behang wanden, 2 grote inbouwkasten en screen (is aanwezig, nog te plaatsen). De derde slaapkamer (5,8m2), aan achterzijde, is voorzien van laminaat en stucwerk wanden.
De moderne badkamer is voorzien van inloopdouche met glazen douchewand, dubbele wastafel met wastafelmeubel, grote spiegel met extra verlichting, vrijdragend toilet, design handdoeken radiator en stucwerk plafond met inbouwspots.

Tweede verdieping
Via vaste trap te bereiken, voorzolder voorzien van PVC vloer, Agnes plafondplaten met inbouwspots en dakraam. Tevens is hier de opstelling HR combiketel Remeha Calenta 2016, omvormer zonnepanelen, aansluiting witgoed, knieschotten met opbergruimte, en loopdeur naar zolderkamer.
De zolderkamer is ook voorzien van PVC vloer en Agnes plafondplaten met inbouwspots. Daarnaast beschikt de kamer over een dakkapel, 4 pans dakraam en 2 inbouwkasten in knieschot met daarachter extra opbergruimte.

Tuin
De voortuin is samen met de buren van nr. 12 aangelegd en loopt in elkaar over. Met de borders in twee hoogtes in combinatie met diverse vaste beplanting, ontstaat er een dynamisch geheel. Er is een buitenkraantje (wintervast) aanwezig.
De fraai aangelegde achtertuin is voorzien van een overdekt terras met grote lichtstraat, inbouwspots, terrasverwarmer en elektra. Ook beschikt de tuin over een verhoogt zonneterras, gazon, vaste beplanting, borders, kraantje, overdekte achterom en toegang tot de ruime berging. De gehele tuin is rondom voorzien van elektra en diverse lichtvoorzieningen.

Berging:
Ruime berging (4,5x2,48m) is voorzien van elektra.

Details
- Instapklaar!
- Energielabel A.
- Nieuwe voordeur (2021).
- Volledig vernieuwde meterkast (2022).
- 4 slaapkamers.
- Badkamer, toilet en keuken 2017.
- Bijkeuken en overdekt terras (2020).
- Airco (2020) 1e etage (koelen én verwarmen).
- Vloerverwarming begane grond (m.u.v. bijkeuken).
- Fraai aangelegde voor- en achtertuin.
- 2 screens aan voorzijde, waarvan 1 nog te monteren.
- Plat dak berging vernieuwd (2018).
- 9 zonnepanelen 2019 (lease, Groene Zone).

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.214
Aangeboden sinds
2 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
171 m2
Inhoud van de woning
411 m3
Oppervlakte externe bergruimte
11 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel, airconditioning, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview