Wiardi Beckmanstraat 348 3762 HK Soest

130m2
Wonen
5
Kamers
175m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Ruime ééngezinswoning met garage in een rustige woonwijk gelegen. Kindvriendelijk met winkels om de hoek (Hoogvliet). Ook scholen en openbaar vervoer op loopafstand. NS stations en bossen op fietsafstand en met de auto ben je binnen 20 minuten in Utrecht, Amersfoort of Amsterdam.

Indeling: Entree onder een luifel, hal met trapopgang en meterkast (6 groepen, aardlekschakelaar, gasmeter en glasvezelaansluiting), trapkast, toilet (standaard met fontein), woonkamer met open haard en (lichte eiken) parketvloer, dichte moderne keuken achterzijde met deur naar achtertuin en inbouwunit met diverse inbouwapparatuur (Bosch en Siemens),

1e verdieping: 3 slaapkamers (waarvan één met wastafel), badkamer kamer (met (Sphinx) wastafelmeubel, 2e toilet, handdoekradiator en mooie douchecabine,

2e verdieping: overloop met CV opstelling (Bosch HRC 2005), wasmachineopstelling, vaste wastafel en royale knieschotberging, zolderkamer met nieuw Velux dakraam met ingebouwde zonwering. knieschotberging een een zijde en een inloopbare berging (onder de geïsoleerde kap) aan de voorzijde.

Voor de woning staat een vrijstaande stenen garage v.v. elektra, betonnen vloer en nieuwe elektrische kunststof sectionaal overhead-deur.
In de achtertuin een compacte metalen berging en vijver.

Kenmerken:
- Ruime 5 kamer woning op rustige locatie
- Garage pal voor de deur
- Dichtbij voorzieningen en openbaar vervoer
- Woning kan zo betrokken worden en stap voor stap gemoderniseerd
- Mogelijkheden voor zonnepanelen, dakkapellen voor en achter en 5e slaapkamer

Vraagprijs: € 295.000 k.k.
Aanvaarding in overleg" 
NB: Alle documenten, inclusief bouwkundige keuring, vindt u in de brochure (rechts op deze pagina) of via de website van de makelaar. 
Details
Alle documenten, inclusief bouwkundige keuring, vindt u in de brochure (rechts op deze pagina) of via de website van de makelaar.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.269
Aangeboden sinds
23 oktober 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Dwarskap
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
175 m2
Inhoud van de woning
400 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, open haard, glasvezel, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview