Koninginnelaan 126 3762 DJ Soest

273m2
Wonen
5
Kamers
795m2
Perceel
1912
Bouwjaar
In deze 2-onder-1-kapwoning worden dromen werkelijkheid. De luxe afwerking, de details, de locatie, het klopt allemaal. Een klein voorbeeld is de prachtige en gigantische entree, het hart van het huis. Wacht maar totdat je de rest ziet. Je kijkt hier uit op de weilanden, achter in de tuin staat een prachtige mantelzorg woning (70m2) en onder het woonhuis zelf is een souterrain gerealiseerd.
De cijfers spreken voor zich. Een woonoppervlakte van maar liefst 273 m2, de bruto inhoud bedraagt 1006 m3 en het perceel is 795 m2 groot.

Eerst een aantal highlights:

- 4 slaapkamers waarvan de master bedroom is v.v. een prachtige inloopkast.
- Luxe badkamer (dubbele douchekoppen) en 3 toiletten. De mantelzorgwoning is ook v.v. een inloopdouche.
- Erg sfeervol maar toch ruimtelijk. En dat vind je lang niet overal. Dit komt o.a. door de prachtige schuifdeuren en al het houtwerk.
- Riante keuken met meer dan voldoende inbouwapparatuur (schouw, Quooker, stoomoven, oven, 5 pits gasfornuis, warmhoud gedeelte, wok, grill, speciale koelkast voor flesjes, koffiezetapparaat). Er is zelfs plaats voor een tafel waar 12 personen aan kunnen dineren.
- Vloerverwarming begane grond, badkamer, 1ste verdieping en souterrain.
- Energielabel A.
- 27 zonnepanelen.
- Prachtige openhaard in de woonkamer.
- Mantelzorgwoning, werkplek, chillruimte of een hobbyruimte? Wat ben jij hier van plan?
- Zeer groot souterrain.
- Eigen oprit.
- Door het hele huis zijn inbouwkasten te vinden.
- Prachtige tuin met een vijver voor bijvoorbeeld koikarpers, goudwindes en goudvissen.

“De Koninginnelaan”
10/15 minuten lopen en je staat midden in het prachtige natuurgebied De Stulp, een natuurgebied van 120 ha. De winkels, zoals de supermarkt, groenteboer, restaurants etc. zijn om de hoek (Burgemeester Grothestraat). Het busstation, Soestdijk-Noord is 8 minuten lopen en treinstation Soestdijk, paleis Soestdijk en de bossen zijn maar 2 tot 10 minuten fietsen. De centrale ligging zorgt dat je met de auto zo richting Amsterdam, Utrecht of Hilversum rijdt. Wil je een mooi stukje wandelen of een rondje hardlopen? De jachthuislaan is je achtertuin. Hier kan je heerlijk wandelen of een lekker stukje hardlopen.
Begane grond
Als je door de Koninginnelaan rijdt kan het maar zo zijn dan je zelfs (mini) paardjes tegenkomt. Iedereen houdt zijn tuin goed bij en het gezinsleven, de rust en natuur staan hier centraal. Parkeren doe je op je eigen oprit en de stevige voordeur verklapt gelijk dat je niet zomaar een halletje inloopt. De hoge plafonds, het houtwerk en de schuifdeuren naar de woonkamer vallen direct op. In de hal bevindt zich de uitgebreide meterkast en de toiletruimte. Nadat je, je jas hebt opgehangen, loop je door de prachtige hal richting de woonkamer/keuken. De woonkamer is v.v. een grote openhaard en inbouwkasten. Natuurlijk mag een mooie keuken met meer dan voldoende afzetruimte en inbouwapparatuur niet ontbreken (schouw, Quooker, stoomoven, oven, 5 pits gasfornuis, warmhoud gedeelte, wok, grill, speciale koelkast voor flesjes en een koffiezetapparaat). Er is zelfs plaats voor een tafel waar 12 personen aan kunnen dineren. Vanaf de keuken loop je door naar de praktische bijkeuken waar zich ook de cv-ketel bevindt en aansluitingen voor je wasmachine/droger, extra halletje met toegang naar de oprit en een achterkamer. De achterkamer met openslaande deuren naar de tuin werd altijd gebruikt als speelkamer voor de kinderen. Hier heb je een prachtig uitzicht.

Eerste verdieping
De klassieke trap brengt ons naar de ruime overloop. Hier bevinden zich 3 grote slaapkamers, een fantastische inloopkast, badkamer en een separaat toilet. De master bedroom is v.v. airco. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. In deze badkamer start jij heerlijk je (werk)dag. Er is vloerverwarming en het badkamermeubel is een echte eyecatcher. Hier kan je fijn samen douchen. Er zijn namelijk dubbele douchekoppen.

Tuin
In de onderhoudsvriendelijke tuin is het heerlijk toeven en er ook is een vijver gerealiseerd voor bijvoorbeeld koikarpers, goudwindes en goudvissen. Hier kan je gezellig zitten en heb je prachtig uitzicht over de tuin.

Details
- Energielabel A.
- Dakisolatie: het dak van het voorhuis is geïsoleerd met Rc=2,02 m2K/W is PIR 7cm. Het achterhuis is Rc 2,50 m2K/W.
- Gevelisolatie: vrijwel alle gevels zijn Rc 2,50.
- Vloerisolatie: vrijwel alle vloeren zijn Rc 2,50.
- Ramen/beglazing: houten kozijnen met HR++ glas.
- Cv-ketel Remeha Quinta 45 uit 2010. Warm water badkamer en keuken m.b.v. indirect gestookte boiler 120 liter met C label. Wordt dus verwarmd door de cv ketel.
Ook is er in de keuken nog een Quooker.
- Zeer luxe en compleet huis.
- Luxe raambekleding.
- Centrale ligging.
- Prachtig aangelegde tuin.
- Ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
- Alle praktische voorzieningen zoals winkels, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn op loop-/fietsafstand.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.212
Aangeboden sinds
3 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1912
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
795 m2
Inhoud van de woning
1006 m3
Oppervlakte externe bergruimte
71 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, glasvezel, rookkanaal

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview