Beckeringhstraat 7 3762 EV Soest

177m2
Wonen
7
Kamers
258m2
Perceel
1935
Bouwjaar
BECKERINGHSTRAAT 7 SOEST: TWEE HUIZEN VOOR DE PRIJS VAN ÉÉN !

Twee-onder-één kap woning met een zelfstandig vrijstaand bijgebouw waar u zo in kunt. een hoofdgebouw met een woonoppervlakte van 102m2 en een bijgebouw van ruim 75m2, in totaal dus 176m2. Gelegen op eigen perceel van 258m2, voor vele verschillende doeleinden geschikt!

Alle documenten vindt u online via de link in de BROCHURE (rechter kolom, onder contactgegevens makelaar) of ga naar de website van de makelaar. En om een goed idee van de indeling/verhouding te krijgen kunt u het best de VIDEO bekijken (duurt 2 minuten).

De woning is gelegen in de wijk ’t Hart in Soest, is deze zeer fraai gerenoveerde woning met in totaal 3 slaapkamers en een luxe badkamer op de 1e verdieping, zo te betrekken. De ruime zolderverdieping biedt de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Voor (puber)kinderen of gasten is een (5e) slaapkamer in het bijgebouw ideaal(!).

Woonhuis staat op eigen (kadastraal) perceel en het bijgebouw ook., ieder op een eigen perceel.
U koopt dus twee percelen met dubbele bebouwing, voor vele doeleinden geschikt.
Begane grond
Via de entree aan de voorzijde komt u terecht in de ruime hal met toilet, trapopgang en toegang tot de ruime en lichte woonkamer. De woonkamer is voorzien van plavuizen met vloerverwarming en heeft een houtkachel voor nog meer sfeer. Door de Z vormige indeling heeft u vanuit de woonkamer een fraai overzicht naar het eetgedeelte en de keuken. Via een vaste trap komt u in de (wijn) kelder (ruim 8 m2). De keuken is ruim opgezet en voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gasfornuis, oven en vaatwasser. Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met wasmachine- en -drogeraansluiting. Ook vanuit de keuken (en vanuit de woonkamer) naast is de toegang tot de ruime kelder.

Eerste verdieping
Via de trap in de hal bereikt u de overloop op de eerste verdieping met toegang tot 3 slaapkamers en 1 luxe badkamer. De badkamer is zeer recent geheel vernieuwd en voorzien van een Jacuzzi ligbad, douchecabine, toilet en dubbele wastafel en is voorzien van vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken, waar zich de CV opstelling bevindt en tevens gebruikt kan worden als berging, kantoor of extra slaapkamer.

Tuin
De tuin is bereikbaar via openslaande deuren in de woonkamer of via de deur in de keuken. De ligging van de tuin is ideaal op het zuidwesten. Via de tuin heeft u ook toegang tot het bijgebouw, ook in perfecte staat van afwerking en voorzien van eigen keuken, woonkamer, vaste trap naar de verdieping, badkamer met massage douchecabine en slaapkamer.

Details
- Alle documenten vindt u online via de link in de BROCHURE (rechter kolom, onder contactgegevens makelaar) of ga naar de website van de makelaar.
- Recent bouwkundige aankoop-keuringsrapport van 9-8-2018 eveneens online ter inzage
- Woonoppervlakte woonhuis 101 m2, bijgebouw 76 m2 (excl. kelder berging);
- Uw auto kunt u voor de deur kwijt in de openbare parkeervakken en tevens op de eigen oprit, welke voldoende ruimte biedt voor één of twee auto’s;
- Woning volledig gerenoveerd in de periode 2009-2012;
- Inclusief nieuw dak met nieuwe pannen;
- Hoog afwerkingsniveau en woning en bijgebouw kunnen dus zonder opknappen betrokken worden;
- Multifunctioneel bijgebouw, voor vele doeleinden geschikt;
- Diverse winkels en scholen op loop- en fietsafstand.
- Natuur ook op loop- en fietsafstand. Bos (achter paleis Soestdijk) zelfs op minder dan 500 meter.

Vraagprijs: € 425.000 kosten koper
Aanvaarding in overleg
    




Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.401
Aangeboden sinds
12 augustus 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
258 m2
Inhoud van de woning
500 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel, jacuzzi, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview