Sint Annastraat 100 4524 JG Sluis

174m2
Wonen
3
Kamers
1052m2
Perceel
1906
Bouwjaar
Stap binnen in een charmante vrijstaande woning aan de rand van het schilderachtige Sluis, op slechts 5 minuten van het bruisende Knokke. Deze woning combineert landelijke rust met de nabijheid van de stad, waardoor u het beste van beide werelden ervaart.

Met zorg gerenoveerd om de authentieke details te behouden, biedt deze woning een praktische indeling. De hal verwelkomt u met een apart toilet en vestiaire. De woon- en eetkamer biedt een prachtig uitzicht over de polders, terwijl de royale woonkeuken en aparte zitkamer veelzijdige leefruimtes zijn.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en twee badkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor het hele gezin. Het aparte gastenverblijf met keukenblok en doucheruimte biedt extra mogelijkheden, zoals logies of een thuisbasis voor een vrij beroep.

Met een garage voor twee wagens en extra parkeerplaatsen voor de deur, biedt deze woning niet alleen comfort, maar ook handige ruimte voor al uw voertuigen. Welkom thuis in deze idyllische omgeving, waar authenticiteit en modern comfort samenkomen.
Details
+ Stijlvol gerenoveerd
+ Mooie locatie nabij Knokke en loopafstand centrum Sluis
+ 3 slaapkamers
+ Guesthouse

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.828
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Soort dak
Mansardedak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1052 m2
Inhoud van de woning
680 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview