Lemmerweg 33 8521 JM Sint Nicolaasga

294m2
Wonen
10
Kamers
428m2
Perceel
1953
Bouwjaar
Dit bijzondere riante pand is uitermate geschikt voor wonen in combinatie met werken aan huis en kangoeroe wonen of B&B. Het pand herbergt een ruime woning met besloten tuin, een kantoor/praktijkruimte en een appartement met dakterras. Met een woonoppervlakte van maar liefst 294 m2 is dit met recht een riant pand te noemen, het geheel staat op een perceel van 428 m2. Het bijzondere aan dit pand is de mogelijkheden die het biedt, naast de moderne woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers is er op de verdieping nog een appartement met woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een eigen sfeervol dakterras. Het appartement is via een eigen opgang te bereiken. Op de begane grond is nog een kantoorruimte welke geschikt is voor werken aan huis, eveneens met eigen entree en voorzieningen. Het geheel is goed geïsoleerd, goed onderhouden, heeft deels vloerverwarming, deels kunststof kozijnen en de 24 zonnepanelen zorgen voor energiebesparing. De woning heeft energielabel C. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, is prachtig aangelegd en biedt veel privacy. Het dakterras loopt over de gehele breedte van het pand en is in dezelfde mediterrane sferen ingedeeld en ingericht als de tuin. Het pand staat op loopafstand van het centrum van Sint Nicolaasga en op slechts enkele autominuten van de A6. De centrale ligging aan de doorgaande weg maakt het pand aantrekkelijk als zicht locatie voor bijv. werken aan huis.
Op zoek naar een pand om wonen met werken te combineren? Of juist wonen met mogelijkheid voor B&B of kangoeroe wonen? Kom dan eens kijken bij dit bijzondere pand en ervaar zelf wat de mogelijkheden allemaal zijn.
Begane grond
In het midden van de voorgevel het pand is de centrale entree, deze geeft toegang tot de woning, het kantoor en de inpandige garage met daarboven het appartement.

Kantoor:
We betreden het kantoor via de entree links en komen in een kleine hal met toegang tot een grote en een kleinere kantoorruimte, er is een klein keukenblok, inbouwkast en een eigen toiletruimte. Een ruimte welke voor meerdere doeleinden geschikt is, denk aan een salon, praktijk, atelier etc.

Inpandige garage:
Via de deur rechts van de entree kom je in de riante inpandige garage met een lengte van maar liefst 13,60 m. Deze is volledig geïsoleerd en heeft een elektrische sectionaaldeur. Via een afgesloten trapopgang is het appartement op de verdieping bereikbaar. Vanuit de woning is de garage ook toegankelijk.

Woning:
De middelste deur van de entree geeft toegang tot de woning, we komen in de hal met meterkast, inbouwkast en toegangsdeur naar de inpandige garage, rechtdoor in de hal komen we in de ruime bijkeuken met keukenblokje, aansluiting voor de wasmachine en droger, met rechts een toiletruimte met hangcloset en urinoir. Links in de bijkeuken is er toegang tot de trapopgang naar de verdieping en een kleine kamer met daarachter een bergruimte. Lopen we rechtdoor in de bijkeuken dan komen we in de gezellige keuken met hoekopstelling en spoeleiland met bargedeelte. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals; koelkast, vrieskast, combimagnetron, fornuis met 6 gaspitten en grote oven, afzuigkap en vaatwasser. Via de schuifpui stap je zo de sfeervolle achtertuin in.
De en suite schuifdeuren met glas in lood geven toegang tot de woonkamer welke is gesitueerd rechts van de keuken, deze is heerlijk ruim en licht, er staat een houtkachel voor de sfeerverwarming en door de schuifpui stap je ook hier weer zo de besloten tuin in. De woonkamer heeft evenals de keuken vloerverwarming.
Terug in de keuken is er links toegang tot een slaapkamer met grote inbouwkast en eigen riante badkamer met wastafelmeubel, hangcloset en inloopdouche, ook hier is vloerverwarming aanwezig.

Achtertuin:
De achtertuin is besloten en biedt veel privacy. De inrichting geeft een mediterrane sfeer weer, de combinatie en het gebruik van de materialen en planten geeft je een vakantiegevoel. Een volière en vijver maken het geheel af. De riante overkapping is een heerlijke ruimte om te genieten, tijdens de koudere dagen steek je lekker de houtkachel aan. De veranda is geheel afsluitbaar door een glazen schuifwand, waardoor je tijdens minder zonnige dagen ook kunt genieten van het buiten zijn. Een wenteltrap geeft toegang tot het riante en sfeervolle dakterras waar je ook veel privacy hebt. Een deel van het dakterras hoort bij het appartement.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een appartement en een deel wat bij de woning hoort.

Appartement:
Via de trapopgang welke via de inpandige garage toegankelijk is kom je in het appartement, hier bevindt zich een woonkamer met open keuken en een balkon aan de voorzijde. De rechte keukenopstelling is voorzien van een spoelbak en een keramische kookplaat. Er is nog een grote en een kleine slaapkamer, de grote slaapkamer heeft toegang tot het dakterras. Er is nog een badkamer met toilet, wastafel met meubel en inloopdouche.
Het appartement is geheel zelfstandig te gebruiken, ideaal voor thuiswonende kinderen die moeilijk zelf een woning kunnen vinden, of kangoeroe wonen, ook als B&B uitermate geschikt. Het dakterras is afsluitbaar van het dakterras wat bij de woning hoort en biedt ook veel privacy.

Verdieping woning:
We komen op de overloop welke toegang geeft tot 2 slaapkamers, waarvan 1 met grote inbouwkast, en een badkamer met douchehoek, wastafel met meubel en toilet. Via de overloop is er ook toegang tot het dakterras en via de wenteltrap kun je ook weer in de achtertuin komen.

Details
De woning is traditioneel gebouwd in 1953 en in 2007/2008 geheel verbouwd tot het woonhuis met kantoor en appartement. De woning is goed geïsoleerd d.m.v. dak-, vloer-, spouw- en muurisolatie en geheel voorzien van dubbele beglazing in hard houten kozijnen, met in de nieuwe voorgevel kunststof kozijnen met triple glas. Het geheel wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming met in de woonkamer, keuken en badkamer vloerverwarming, de HR-combiketel is van 2016 en eigendom. Op het dak van het woonhuis liggen 24 zonnepanelen, deze hebben een opbrengst van 4.300 kWh. De vloer van de begane grond is een betonvloer, de verdiepingsvloer is van hout.

De Lemmerweg 33 in het kort:
- riant vrijstaand pand met woning, kantoor en appartement
- 428 m2 perceeloppervlakte
- 294 m2 woonoppervlakte
- 63 m2 inpandige garage
- 79 m2 dakterras
- energielabel C
- besloten fraaie achtertuin met veranda op het zuidoosten
- deels vloerverwarming
- 24 zonnepanelen
- kantoor met eigen entree en voorzieningen
- zelfstandig appartement met 2 slaapkamers en badkamer
- woning met 3 slaapkamers en 2 badkamers
- centrale ligging op loopafstand van winkels
- veel mogelijkheden

Wil je meer weten over het mooie Friese dorp Sint Nicolaasga lees dan hier verder.

Het dorp Sint Nicolaasga, door de Friezen Sint Nyk genoemd, ligt ten zuidwesten van Joure en ten noordwesten van Lemmer, prachtig gelegen tussen het Tjeukemeer en de Langweerder Wielen en op slechts enkele minuten van de A6, waardoor de bereikbaarheid zeer gunstig is voor bijvoorbeeld werken in of richting de Randstad. Het dorp heeft ca. 3.300 inwoners en heeft een rijk verenigingsleven, elk jaar is er de “Sint Nykster Merke” met de alom bekende allegorische optocht met prachtige praalwagens.

Sint Nicolaasga heeft een eigen jachthaven vanwaar er toegang is tot het Tjeukemeer. Ook kun je heerlijk wandelen in het Sint Nykster bos en een balletje slaan bij Burggraaf Golfclub, op slechts enkele minuten fietsen.
Ook recreatief heeft Sint Nicolaasga wat te bieden, zo is er het Vakantiepark Landgoed Eysinga State en diverse B&B’s, ook kun je er heerlijk eten bij de diverse restaurants in Sint Nicolaasga en directe omgeving. Sint Nicolaasga heeft zelfs een strand aan het Tjeukemeer.

Sint Nicolaasga heeft enkele basisscholen en kinderopvang, voor voortgezet onderwijs kun je naar Joure of Sneek. Het dorp heeft een klein centrum met enkele winkels waaronder de Jumbo, een groenteboer, bakker en slager, drogist, bloemist, kledingwinkel enz.

Ben je ook zo enthousiast over Sint Nicolaasga en omgeving, aarzel niet en bel ons dan meteen om een afspraak voor bezichtiging van de woning te maken.


Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.126
Aangeboden sinds
3 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
428 m2
Inhoud van de woning
1050 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
112 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
63 m2

Indeling

Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, buitenzonwering, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview