Papaverstraat 38 5482 MD Schijndel

130m2
Wonen
5
Kamers
175m2
Perceel
1974
Bouwjaar
Deze ruime tussenwoning in Schijndel biedt een ideale woonomgeving. Met een open keuken, een T-vormige en lichte woonkamer, vier comfortabele slaapkamers en een zonnige achtertuin, is dit perfect voor gezinnen. Gelegen in de woonwijk “Boschweg” geniet u hier van een rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Mis deze kans niet!
Begane grond
U komt binnen in de hal met de meterkast, trapopgang naar de verdieping en het toilet (staand met fontein). Vanuit de hal komt u in de T-vormige woonkamer, met aan de straatzijde het zitgedeelte met een sfeervolle houtkachel, in het midden een extra zitgedeelte en aan de achterzijde het eetgedeelte. De woonkamer beschikt over grote raampartijen aan de voorzijde en een schuifpui aan de achterzijde. Deze zorgen dan ook voor extra veel licht. De halfopen keuken is geplaatst in een hoekopstelling met boven- en onderkasten, lades, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, magnetron en een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen en u treft hier tevens de standplaats voor de geiser (bj. 2003). Middels een loopdeur heeft u toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met aansluitend 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn eenieder voorzien van rolluiken. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een ligbad met douchecombinatie, vrijhangend toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
Een vaste trap geeft u toegang tot de voorzolder en de 4e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van een dakraam en u vindt hier de opstelling van de cv-ketel (bj. 2003). De 4e slaapkamer is voorzien van dakkapel met rolluik en beschikt verder over veel bergruimte achter de knieschotten.

Tuin
De voortuin is netjes aangelegd met vaste beplanting en diverse borders. Middels een eigen achterom komt u in de een zonnige achtertuin (Z/W). De tuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders en een gazon. Achter in de tuin treft u een stenen berging met overkapping aan.

Details
- Bouwjaar 1974
- Woonoppervlakte: 130m2
- Inhoud: ca. 462m2
- Perceel: 175m2
- Ruime tussenwoning
- T-vormige woonkamer
- Open keuken
- 4 slaapkamers
- Zonnige achtertuin (Z/W)
- Grotendeels kunststof kozijnen
- Kindvriendelijke woonwijk
- Op korte afstand van diverse voorzieningen
- Voor virtuele rondleiding kunt u op onze site terecht
- Aanvaarding in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.828
Aangeboden sinds
30 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1974
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
175 m2
Inhoud van de woning
462 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, rolluiken, glasvezel, rookkanaal, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview