Irenestraat 24 5374 BV Schaijk

133m2
Wonen
6
Kamers
240m2
Perceel
1964
Bouwjaar
U bent van harte welkom bij deze uitgebouwde hoekwoning. Deze sfeervolle en betaalbare tweekapper biedt volop mogelijkheden.
De begane grond is voorzien van een extra badkamer en slaapkamer. Via een eigen achterom met parkeerplaats is er toegang tot de achtertuin gelegen op het zuiden.

De woning ligt aan de rand van het centrum van Schaijk, waardoor de winkels, basisscholen en overige voorzieningen op loopafstand van de woning te vinden zijn. Via de N324 kunt u in korte tijd Oss, Uden en Nijmegen bereiken, maar ook de snelwegen A50 en A59. Kortom, alles binnen handbereik! Binnen een paar minuutjes lopen wandelt u in de groene natuur rondom Schaijk.

Samengevat een leuke en kindvriendelijke woning gelegen in een heerlijk rustige en prettige woonomgeving.
Begane grond
Via de entree komt u in de hal. Deze is voorzien van toilet, meterkast en de trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer. In de woonkamer ervaart u het genot van een grote raampartij en lichtinval vanuit de keuken. De kamer en de keuken worden gescheiden door een raamkozijn waardoor er veel licht binnen komt. Vanuit de woonkamer loopt u naar de keuken welke is uitgebouwd met een tuinkamer en is voorzien van een dubbele schuifpui die toegang biedt tot de tuin. De open keuken is voorzien van een koelkast, combi magnetron, vaatwasmachine en 4-pits inductie kookplaat.
Via de keuken kunt u naar de eerste bijkeuken. In deze bijkeuken staat de CV ketel en aansluitingen voor de wasmachine en -droger zijn hier aanwezig.

Hadden wij al gezegd dat deze woning flink is uitgebouwd? We zijn namelijk nog niet klaar! Via de eerste bijkeuken heeft u toegang tot de tweede bijkeuken die net zoals de keuken, een schuifpui heeft. Deze bijkeuken is voorzien van een aanrecht met spoelbak en opbergkasten.
Als u doorloopt komt u terecht in de slaapkamer. Deze ruime slaapkamer op de benedenverdieping geeft toegang tot een eigen badkamer. Beide zijn voorzien van vloerverwarming. De badkamer is voorzien van een toilet, design radiator, wastafel met opbergkasten en inloopdouche met zitgedeelte.

Eerste verdieping
Als u via de trap op de eerste verdieping komt treft u aan de linkerkant de ingang van de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douche. Middels de overloop heeft u toegang tot drie erg ruime slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en rolluiken. Op de overloop is er ook gedacht aan opbergruimte met een eigen inloopkast.


Tuin
De woning heeft naast een eigen oprit zowel een voor- als achtertuin. De voortuin is fraai aangelegd met veel vloemen en planten en is makkelijk te onderhouden. De achtertuin ligt op het zuiden en is achterom, via de eigen oprit, te bereiken. De achtertuin is volledig verhard en heeft een berging.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.951
Aangeboden sinds
7 juni 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
240 m2
Inhoud van de woning
472 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, rolluiken, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview