Burgemeester Schoutenstraat 30 5374 HC Schaijk

146m2
Wonen
6
Kamers
437m2
Perceel
1969
Bouwjaar
Fraaie vrijstaande woning in Schaijk, op loopafstand van de dorpskern en voorzien van een heerlijk zwembad in de tuin!

Deze verrassende woning aan de Burgemeester Schoutenstraat ligt in een rustige en kindvriendelijke wijk nabij het Schaijkse centrum. De woning is voorzien van een moderne keuken en een gezellige woonkamer met houtkachel en schuifpui naar de tuin. De woning heeft een fijne tuin waar u zomers heerlijk kunt genieten van een ontbijtje in de zon om daarna lekker in het aanwezige zwembad te plonsen! De tuin is te bereiken via inritten aan weerszijden van de woning. De ruime garage met carport maakt het geheel af.

Het Schaijkse centrum, met al haar voorzieningen zoals supermarkten, winkels en basisscholen, is binnen enkele minuten te bereiken met de fiets. Via de N324 kunt u in korte tijd Oss, Uden en Nijmegen bereiken, maar ook de snelwegen A50 en A59. Kortom, voor het hele gezin alles binnen handbereik! Binnen een paar minuutjes lopen wandelt u in de groene natuur rondom Schaijk. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas.
Begane grond
Begane grond:
Via de entree komt u in de hal, deze is voorzien van toilet, meterkast, bergkast en garderobe. Vanuit de hal loopt u de woonkeuken in. Deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, grote gaskookplaat met 4- pitten en een grillrooster, koelkast, dubbele gootsteen, combi-oven en rvs afzuigkap. Naast de keuken is er plek voor een ruime eettafel vanwaar u zicht heeft op de tuin. Via de keuken bereikt u de woonkamer met sfeervolle haard. Inpandig kunt u vanuit de woonkamer de garage bereiken. De garage heeft een carport (2015) en elektrische garagedeur en deze is te bedienen met een afstandsbediening. Aangrenzend aan de garage is er een kapsalon ingericht. Deze kan ook gebruikt worden als kantoor, of werkruimte. De benedenverdieping heeft een pvc-vloer.

Eerste verdieping
Eerste verdieping:
Als u via de trap op de eerste verdieping komt treft u de ingang van 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is geheel vernieuwd in 2017. Wat betreft comfort komt u hier niets te kort! Whirlpool, massagestralen, stoombad (met radio en verlichting), toilet en een dubbele wastafel. Wat wilt u nog meer? De hoofdslaapkamer heeft een inbouwkast en is ruim van opzet. De vloeren van alle slaapkamers zijn van laminaat. Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Tweede verdieping:
De ruime zolder is in 2017 geheel vernieuwd. De zolder is volledig afgewerkt en heeft dakramen en een wastafel. Deze lichte grote ruimte kan tevens als extra slaapkamer of werkruimte gebruikt worden. In het voorste gedeelte van de zolder achter de trap bevind zich de CV ketel (2012). Het gehele dak is geïsoleerd. Op de vloer ligt een laminaatvloer.

Tuin
De sfeervolle en fraai aangelegde tuin is te bereiken via de houten poort aan de zijkant van de woning, via de keuken of garagedeur en via de schuifpui aan de achterzijde van de woonkamer. In 2016 is een grote overkapping geplaatst aan de achterzijde van de tuin. Deze heeft een bar en u kijkt uit op het zwembad. De tuin is bestraat en heeft een vijver, tuinhuis en zitgedeelte. Heerlijk genieten van een zomerse dag is hiermee gegarandeerd! De garage is gedeeltelijk geisoleerd en heeft plaats voor 2 auto's.

Details
Ruime opritten aan beide zijdes van de woning met aangebouwde garage met carport.
Sfeervolle tuin met zwembad.
4 grote (slaap)kamers.
Mogelijkheid tot kantoor of salon aan huis.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.568
Aangeboden sinds
25 mei 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
437 m2
Inhoud van de woning
659 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
40 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
35 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, zwembad, schuifpui, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview