Fraeylemastraat 7 2532 TX 's-Gravenhage

143m2
Wonen
5
Kamers
241m2
Perceel
2010
Bouwjaar
RUIME 5-KAMER EENGEZINSWONING | 2 PARKEERPLEKKEN OP PRIVÉTERREIN | KINDVRIENDELIJKE WOONWIJK | CA 143 M2 | ZONNIGE TUIN | 4 SLAAPKAMERS | MOERWIJK-ZUID | BOUWJAAR 2010

Zeer goed onderhouden royale hoek eengezinswoning met achter- en zijuitbouw en eigen parkeerplaats(en). De woning van circa 143m2 en 4 slaapkamers is gelegen in een zeer kindvriendelijke wijk!

De woning is gelegen naast Rijswijk, in de zeer kindvriendelijke wijk Moerwijk-zuid. Moerwijk biedt genoeg speelgelegenheden en bevindt zich op loopafstand van een basisschool. In de nabije omgeving vindt je Betje Wolffstraat voor al je boodschappen en winkelcentrum Leyweg en de Bogaard voor een gezellig dagje uit.
Door de centrale ligging van de woning bereikt u binnen enkele minuten het stadscentrum en diverse uitvalswegen (A4 Den Haag – Amsterdam, A12 Den Haag – Utrecht, A13 Den Haag – Rotterdam). Met op loopafstand diverse openbaar vervoergelegenheden waaronder tramlijn 9 en 16 en buslijn 51 met directe verbinding naar het stadscentrum, Delft, het strand en station Moerwijk.

Om de hoek van de straat vind u direct park Overvoorde! Dit park zit vol met leuke sportfaciliteiten en uitgaansgelegenheden zoals: Crossfit, Brasserie bijna thuis, een tennis – en korfbalvereniging en het museum bescherming bevolking op loopafstand.

Wacht niet te lang en plan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging! Onze makelaars staan graag voor je klaar. Wij hebben ons best gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Dit is gedaan door middel van een uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden. Echter zijn wij van mening dat een woning pas écht beoordeeld kan worden door het zelf te ervaren. Kom daarom langs en ervaar de woning zelf!
Begane grond
Via de entree van de woning komt u terecht in de hal. in de hal is een separaat luxe zwevend toilet met een fonteintje aanwezig. Aan het einde van de hal vindt u de garderobe en de trap naar boven. De deur links brengt u naar de woonkamer en de keuken van de woning.

Als u de woonkamer betreed, komt u eerst in de open keuken met een keukeneiland. Het keukeneiland is van alle luxes voorzien, met verschillende inbouwapparatuur zoals: een 5-pits gasfornuis met afzuigkap, en een quooker kraan, combi-oven, steamer, koffiemachine en vaatwasser. Alle apparatuur is van het bekende merk Siemens. Rechts van de keuken bevindt zich de ruime woonkamer, door de hoekligging heeft de woning vele raampartijen met veel natuurlijk lichtinval wat de woning nog ruimer laat voelen. Aan het uiteinde van de woonkamer kunt u naar buiten via een dubbel deur. de tuin is circa 25 m2. in de tuin is er een overkapping en een schuur te bevinden.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn alle 4 de slaapkamers te vinden via een ruime overloop, nog vrij in te delen. Alle slaapkamers hebben een ruim oppervlak wat deze woning uniek maakt. De hoofd- en de ene grootste slaapkamer zijn gelegen op een hoek met ramen aan weerszijden, wat een uniek belevenis is om wakker te worden. Via de hal krijg je ook toegang tot de luxueuze badkamer met marmerlook die is voorzien van een wastafel met twee wasbakken, een spiegel met ingebouwde led verlichting, een bad en een luxe inloop regendouche. Tevens is er op de overloop een washok met aansluiting voor wasmachine & droger ook te gebruiken als bergingsruimte.

Tuin
Tuin gelegen op het westen met overdekt terras en achterom. Heerlijk vertoeven in de late middag en avond terwijl je een barbeque organiseert met je familie of vrienden dus!

Details
DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN DE WONING:
- Bouwjaar 2010;
- Eeuwigdurende afgekochte erfpachtcanon;
- Hoogwaardige kwaliteit apparatuur;
- Overdekt terras;
- 4 nog vrij in te delen slaapkamers;
- Luxe badkamer;
- Gebruiksoppervlak wonen 143 m2 (NEN2580 Meetinstructie);
- Volledig voorzien van dubbelglas;
- Woning met 2 parkeerplekken;
- Gratis parkeren;
- C.V. (2018).

VERKOOPCONDITIES
- Koopovereenkomst model 2018
- Notariskeuze in overleg
- Verkoopvoorwaarden en privacyverklaring 88 Makelaars van toepassing

Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19), hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze primaire focus ligt op het waarborgen van de gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers.

"Bovenstaande informatie is door ons met de hoogstnodige zorgvuldigheid samengesteld. Door ons wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De woning is gemeten met gebruikmaking van de Meetinstructie, die is gebaseerd op de normen zoals vastgelegd in NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door ons kantoor, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper wordt in de gelegenheid gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren”.

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag samen een moment in voor de bezichtiging van dit huis.

Nog vragen? Wij staan voor je klaar om deze te beantwoorden! Zien wij jou binnenkort?

Het team van 88 Makelaars

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.720
Aangeboden sinds
2 mei 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
241 m2
Inhoud van de woning
505 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, ventilatie, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview