Verkocht

Warande 43 2285 JB Rijswijk

113m2
Wonen
5
Kamers
120m2
Perceel
1995
Bouwjaar
Moderne eengezinswoning met 3 verdiepingen en maar liefst 4 (slaap)kamers, een ruime achtertuin op het Zuiden, nette badkamer en unieke keuken. Deze karaktervolle woning is smaakvol ingericht en zeer goed onderhouden. De speelse indeling op de begane grond bieden een ruime hal en brede keuken. Deze heerlijk lichte woning is gelegen aan een rustige straat waar je nog gratis kunt parkeren! en met vrij uitzicht.

Omgeving:
Welkom in de Strijp! Op een ideale centrale locatie én groene omgeving. Op loopafstand is een klein winkelcentrum en iets verder Winkelcentrum In de Bogaard en het gezellige oude centrum van Wateringen. Wandelen in Park Overvoorde, sporten of zwemmen in De Schilp of op een van de vele sportvelden, het kan allemaal. Diverse scholen en openbaar vervoer zijn vlakbij. Van hier uit rij je gemakkelijk via de A4 buitenom naar het centrum van Den Haag, of richting Utrecht, Rotterdam of Amsterdam. Via de N211 naar Kijkduin of op de fiets naar historisch Delft!

Indeling:
Begane grond:
Entree woning in de ruime hal met meterkast en luxe toilet. Door de schuine wand in de hal is er een speelse keuken gecreëerd met een Ferrari rode kleur. De woonkamer is ruim opgezet en door de grote raampartij aan de achterzijde komt er veel licht binnen. Erg fijn is de vloerverwarming op de begane grond zodat je nooit koude voeten krijgt. De tuin is gelegen op het Zuidwesten en voorzien van praktische achterom en nette berging.

Eerste verdieping:
Via de trap kom je op en extra brede overloop en deze biedt toegang tot de 'Master bedroom' aan de voorzijde en de twee ruime (slaap)kamers van goed formaat aan de achterzijde. In het midden bevindt zich de badkamer, voorzien van elektrische vloerverwarming, nette inloopdouche en zwevend toilet.

Tweede verdieping:
Deze verdieping is er later opgebouwd en voorzien van een ruime (slaap) of hobbykamer en heeft een ruim dakterras met heerlijk vrij uitzicht.
 
Kenmerken:
- Bouwjaar 1995;
- Gelegen op eigen grond;
- Woonoppervlakte: ca. 113 m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 12 m2;
- Externe bergruimte ca. 8m2;
- Inhoud: ca. 390 m3;
- 5 kamers, waarvan 4 (slaap)kamers;
- 4 zonnepanelen op het dak;
- Tuin gelegen op het Zuidwesten met achterom en eigen vrijstaande berging voorzien van elektra;
- Moderne badkamer met elektrische vloerverwarming inloopdouche en wastafelmeubel;
- Aanbiedingsvoorwaarden Lex van Leeuwen makelaars van toepassing;
- Oplevering in overleg;

Bij interesse adviseren wij u, uw eigen aankoopmakelaar in te schakelen!

Mocht u interesse hebben in deze woning maar u heeft uw eigen woning nog niet verkocht... bel dan zeker even met ons kantoor voor een vrijblijvende waardebepaling!

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot een bezichtiging, het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
26 januari 2024
Verkoopdatum
18 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.982
Aangeboden sinds
26 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
120 m2
Inhoud van de woning
390 m3
Oppervlakte externe bergruimte
8 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview