Promenade 2 4841 BG Prinsenbeek

155m2
Wonen
5
Kamers
221m2
Perceel
1950
Bouwjaar
Met pijn in het hart gaat verkoper na hier heel lang heerlijk te hebben gewoond en gewerkt deze prachtige plek verlaten. Midden in het mooie dorp met alle voorzieningen aan je voeten.
Een ideale optie voor mensen die graag wonen willen combineren met werken of een (uit de hand gelopen) hobby!
Of ben jij de belegger die zoekt naar een pand wat deels kan worden verhuurd!
De begane grond is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kantoor, winkel of praktijkruimte.

Op de begane grond tref je de ruime commerciële ruimte met pantry. Een parkeerterrein vind je op een minuutje lopen. Ideale ligging dus.
De bovenwoning biedt een ruime woonkamer, keuken, badkamer en 4 slaapkamers. Op het achtergelegen terrein verder nog een garage.

De ligging midden in het centrum op loopafstand van alle voorzieningen, op fietsafstand van het centrum van Breda en nabij het NS station Prinsenbeek-Breda en de A16 is fantastisch.
Begane grond
De rit naar de woning leidt langs de sfeervolle markt met zijn restaurants, terrassen en winkels.

Bij het binnenlopen van de entree van de woning tref je een lichte hal met trapopgang naar de eerste verdieping.

De commerciële ruimte mag met circa 150 m2 zeker ruim worden genoemd. Je treft een zelfstandige ingang zowel aan de straatzijde als aan de zijkant. Deze ruimte biedt een mooie plavuizen vloer, fraaie wandafwerking en systeemplafond. Een pantry, opstelling c.v., toilet en separate kantoorruimte maken het plaatje compleet.

Aan de achterzijde tref je een ruime openbare parkeerplaats die ook leidt naar de separate garage. Deze is voorzien van een betonnen vloer, stortgoot en een loopdeur met toegang tot de commerciële ruimten.

Eerste verdieping
Bij aankomst boven word je verrast door de ruime en lichte serre. Wat een heerlijke ruimte is dit om al snel te genieten van de eerste zonnestralen. Vanaf hier kom je middels een schuifpui op het groene dakterras van maar liefst ruim 60 m2. Al zittend hier kun je heerlijk en in alle rust genieten van het uitzicht. Je zult dit ruime terras met veel groen ervaren als een tuin. De ligging naar het westen zorgt voor vele uren zon.

Vanuit de serre bereik je de woonkeuken en het toilet. In de keuken tref je een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en diverse kasten. De keuken leidt je verder naar de woonkamer, badkamer, slaapkamer en de trap naar de 2e verdieping.

De woonkamer staat middels en suite deuren in verbinding met de woonkeuken. De woonkamer biedt een mooie houten vloer, stuc/metselwerkwanden en balkenplafond. De houtkachel en vele raampartijen creëren een fijne sfeer.

De badkamer is geheel betegeld en biedt een bad, douche, toilet, 2 wastafels en hier tref je de aansluiting van de wasapparatuur.
In de mooie slaapkamer tref je een parketvloer, stucwanden en een vaste kast.

Tweede verdieping
Via de overloop kom je in 3 slaapkamers. Deze zijn voorzien van vloerbedekking en keurig afgewerkt. Aan de achterzijde tref je de opstelling van de c.v. (Nefit Smartline, bouwjaar 2012).

Details
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond en brochure.

Bijzonderheden:
- bijzonder object;
- vele mogelijkheden zoals werk aan huis, praktijkruimte of mantelzorg woning;
- prachtige ligging middenin het centrum;
- 4 slaapkamers;
- garage;
- bestemming centrum doeleinden;
- begane grond kan worden ingezet om te wonen desgewenst;
- centrale ligging ten opzichte van het centrum van Breda, de uitvalswegen en het NS station Prinsenbeek-Breda is uniek;
- de woning en de commerciële ruimte zal u bij een bezichtiging zeker verrassen door de royale inhoud en vele mogelijkheden!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.194
Aangeboden sinds
30 juni 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eind woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
221 m2
Inhoud van de woning
1154 m3
Oppervlakte externe bergruimte
18 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
65 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
150 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview