Verkocht

Bensmastraat 30 9865 BG Opende

114m2
Wonen
5
Kamers
191m2
Perceel
1976
Bouwjaar
Nu in de verkoop; ruime, zonnige tussenwoning met veel mogelijkheden in het levendige Opende! Het huis is gelegen in een rustige woonomgeving op een perceel van 191 m2 en is goed onderhouden. De woning heeft een ruime woonkamer met een half open keuken, 4 slaapkamers, een badkamer op de eerste verdieping en een ruime tweede verdieping.

Het in 1976 gebouwde huis heeft een woonoppervlakte van ca 115 m2, een inhoud van ca. 410 m3 en heeft een goed afwerkingsniveau. De onderhoudsarme tuin op het zuiden biedt veel privacy en is een fijne plek om buiten te zitten. De woning heeft parkeergelegenheid voor de deur.
Met een energielabel B, zonnepanelen (huur) en Cv ketel (huur), is deze woning van alle gemakken voorzien. Ideaal voor starters op de woningmarkt.
Het levendige dorp Opende is aantrekkelijk voor jong en oud en heeft alle basisvoorzieningen zoals supermarkt, basisschool, sportverenigingen en ook openbaar vervoer is binnen handbereik. Ook Surhuisterveen, een dorp met een sterke regiofunctie, is goed bereikbaar. Opende ligt in het coulisselandschap van het Westerkwartier nabij diverse natuurgebieden, waaronder bijvoorbeeld het ‘Blote Voetenpad’, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook ligt deze woning zeer centraal ten opzichte van de diverse uitvalswegen zoals onder andere de snelweg A7.

Kortom laten we je meenemen naar binnen! We laten deze woning graag aan je zien.
Begane grond
Hal/entree met garderobe, meterkast en toilet. Via de hal kom je in de woonkamer. De woonkamer heeft een trapopgang naar de 1e verdieping en een half open keuken (samen ca. 39 m2) met een keukenblok in hoekopstelling en diverse inbouwapparatuur, waaronder 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, afzuigkap en vaatwasser. In de gehele woonkamer en keuken ligt een laminaatvloer. Via de bijkeuken (geïsoleerd), met aansluitingen voor witgoed, heb je toegang tot de tuin, deze is ook bereikbaar via steeg aan de achterzijde.

Eerste verdieping
Op de 1e verdieping tref je onder andere drie slaapkamers, de badkamer voorzien van o.a. een wastafelmeubel, tweede toilet en inloop douche. Op gehele verdieping ligt een laminaatvloer. Via de vaste trap komt u op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Overloop met bergruimte en de CV ruimte met HR ketel (huur, bouwjaar 2019). Op deze verdieping een ruime slaap-/hobbykamer (ca. 11 m2), deze is voorzien van een dakraam.

Tuin
De achtertuin heeft veel privacy, ligt op het zuiden en is overdag heerlijk zonnig en heeft een achterom. Zowel de voor- als achtertuin zijn onderhoudsarm.

Details
- Moderne afwerking
- Huis met mogelijkheden
- Leuke woning voor starters op de woningmarkt

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 mei 2024
Verkoopdatum
4 juli 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.092
Aangeboden sinds
31 mei 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
191 m2
Inhoud van de woning
410 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Schuur/berging, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview