Verkocht

Windsingel 15 8375 EE Oldemarkt

129m2
Wonen
4
Kamers
297m2
Perceel
2018
Bouwjaar
Een ruime en energievriendelijke hoekwoning met garage. De woning beschikt over een woonkamer, keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers, badkamer en zolder met mogelijkheid voor een extra slaapkamer. De diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten en voorzien van diverse terrassen, een overdekt terras, achterom en 2 bergingen. De woning staat op een perceel van 297m2 en heeft een woonoppervlak van ca.129m2.
Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang en toilet. De lichte woonkamer is voorzien van een openslaande tuindeuren en aan de straatzijde de moderne keuken met diverse inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, stoomoven, koelkast, vrieskast, vaatwasser en een quooker. Via de bijkeuken bereikt u de achtertuin en de garage.

Eerste verdieping
Overloop, trapopgang, 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van een douchehoek, ligbad, toilet en een wastafel in meubel.

Tweede verdieping
Ruime zolder met berging en de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren.

Tuin
De achtertuin, gelegen op het noordwesten, is voorzien van diverse terrassen, een overdekt terras, 2 houten bergingen en een achterom via de achterzijde en langs de woning.

Details
Bijzonderheden / resumé:
- de goed geïsoleerde woning is energievriendelijk, o.a. 12 zonnepanelen, WTW-installatie en vloerverwarming op de begane grond;
- de woning beschikt over een lichte woonkamer met openslaande tuindeuren
- de woning beschikt over een moderne keuken met diverse apparatuur, o.a. inductiekookplaat, quooker en stoomoven;
- de woning beschikt over 3 slaapkamers met mogelijkheid voor een extra kamer op zolder;
- de woning beschikt over een diepe achtertuin met diverse terrassen, een overdekt terras en 2 houten bergingen.


Oldemarkt

Oldemarkt is centraal gelegen op ca.10 minuten verwijderd van de A32 richting Leeuwarden/Zwolle/Meppel en slechts ca. 15 minuten van Steenwijk, Wolvega, Emmeloord en de A6 richting de randstad.

Oldemarkt telt ca.2.600 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Steenwijkerland. Het dorp heeft een landelijk karakter met een bebouwing die hoofdzakelijk bestaat uit woningen in twee bouwlagen en een dwarskap. De horizon wordt derhalve voornamelijk bepaald door de twee kerken. De directe omgeving van het dorp bestaat uit een open agrarisch gebied met weilanden en sloten.

Ondanks het eerder genoemde landelijke karakter van Oldemarkt zijn alle voorzieningen binnen handbereik. In het centrum vindt u winkels en horecavoorzieningen. Oldemarkt fungeert binnen de gemeente Steenwijkerland als centrumdorp. Bovendien kent het dorp een bloeiend verenigingsleven.

Voor de natuurliefhebber ligt er in de directe omgeving het natuurgebied de Weerribben-Wieden, waar water, bies en moerasbos de sfeer bepalen.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 juni 2023
Verkoopdatum
26 maart 2024
Looptijd
9 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.019
Aangeboden sinds
20 juni 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
297 m2
Inhoud van de woning
511 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
11 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview