Verkocht OV

Mariahof 1 4051 EN Ochten

93m2
Wonen
4
Kamers
338m2
Perceel
1992
Bouwjaar
Deze levensloopbestendige woning met garage ligt op een mooi royaal perceel van 338 m2. De woning ligt meteen voorin het leuke hofje dat bestaat uit nog eens zes 2/1-kapwoningen. Op de grootste kavel is deze geschakeld (met de garage) vrijstaande woning gerealiseerd. De praktische indeling met grote bijkeuken, inpandige garage en twee extra slaapkamers op de verdieping zorgen ervoor dat deze woning voor een brede doelgroep geschikt is. Parkeren is mogelijk voor de garage of op de tweede oprit. Ideaal voor een extra auto of wellicht voor uw caravan. De op het zuidwesten gelegen tuin is via de brede achterom te bereiken en biedt veel privacy.
Begane grond
Begane grond: de overdekte entree biedt toegang tot de hal. In deze hal bevinden zich de meterkast en trapopgang. Vanuit de hal is ook de badkamer te bereiken, welke is voorzien van douche, toilet en wastafel. De woonkamer met gezellige erker heeft een zitgedeelte aan de straatzijde en bij de keuken is het eetgedeelte gerealiseerd. De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken met apparatuur. De keuken en slaapkamer zijn aan de achterzijde gesitueerd. Vanuit deze ruimten is er zicht op de tuin. In de grote bijkeuken bevinden zich de witgoedaansluitingen en vanuit de bijkeuken zijn de tuin én garage te bereiken.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop zijn de twee mooie slaapkamers te bereiken. Door de recht opgetrokken achtergevel is de slaapkamer aan de achterzijde praktisch in te delen. De andere slaapkamer is voorzien van een diepe inloopkast waar ook de C.V.-ketel is geïnstalleerd.

Details
Extra info: de begane grond is voorzien van een mooie laminaatvloer. In de woonkamer is een airconditioning geïnstalleerd, waardoor u op de begane grond van een aangename temperatuur kunt genieten. De tuin is op het zuidwesten gelegen en besloten middels een mooie groene haag. Het terras is voorzien van een elektrisch bedienbaar terrasscherm. Ook is er nog een extra tuinberging aanwezig, ideaal voor bijvoorbeeld het tuingereedschap. De royale tweede oprit zorgt voor extra parkeermogelijkheden en ook voor bezoekers zijn er naastgelegen parkeerplaatsen beschikbaar.

Van harte welkom voor een bezichtiging, om een goede indruk te krijgen van de ruimte in én rondom deze leuke woning.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.516
Aangeboden sinds
1 mei 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
338 m2
Inhoud van de woning
413 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
2 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
18 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview