Verkocht

Prins Alexanderlaan 49 2912 AJ Nieuwerkerk aan den IJssel

91m2
Wonen
5
Kamers
163m2
Perceel
1960
Bouwjaar
* Er kunnen helaas geen bezichtigingen meer gepland worden *



Welkom bij deze verzorgde tussenwoning aan de brede Prins Alexanderlaan. Centrale ligging in de kindvriendelijke wijk Dorrestein. In de directe omgeving tref je naast het uitgebreide winkelcentrum diverse basisscholen en sportvoorzieningen aan. Winkelcentrum Dorrestein is om de hoek en op fietsafstand is winkelcentrum Reigerhof evenals het NS-station van Nieuwerkerk a/d IJssel te vinden.

Deze fijne woning biedt alles wat je nodig hebt in een thuis. De ruime achtertuin van 80m2 is ideaal voor gezellige barbecue-avonden met vrienden of om gewoon heerlijk te ontspannen na een lange dag.
Begane grond
Begane grond: Moderne entree met lichte gang en inbouw verlichting, garderobe, toilet met natuurstenen fontein. Trapopgang naar de 1e etage en onder de trap een diepe kelderkast.
Woonkamer: De doorzonkamer is heerlijk licht en ruim. De open keuken is gelegen aan de achterzijde en uitgevoerd in hoogglans wit met een betonlook aanrechtblad. De keuken is voorzien van een Rvs-afzuigkap met glasplaat, gaskookplaat, vierkante spoelbak en een vaatwasser. Een apart blok met heteluchtoven op ooghoogte, lades en een koel-vriescombinatie.

1e verdieping:
Overloop met inbouw verlichting. Ruime slaapkamer met balkon aan de voorzijde. Slaapkamer achterzijde met vaste kast. Deze is voorzien van schuifdeuren. 2e slaapkamer aan de achterzijde is goed bruikbaar als kinder- of studeerkamer.
De geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad/douche met een elegant zwart glazenscherm, moderne wastafel met verlichte spiegel en een hoge design radiator.

2e verdieping:
Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping. Overloop met betegelde opstelplaats voor de wasmachine. Aan de andere zijde bevindt zich een dakraam en aansluiting voor een wasdroger. 4e slaapkamer met aan weerskanten ruime bergingen onder de schuine stukken.

Klaar voor een nieuwe stap? Maak deze woning jouw thuis. Kom snel een kijkje nemen en ervaar zelf de charme van de Prins Alexanderlaan 49. Voor je het weet, geniet jij van het heerlijke gevoel van een eigen plek onder de zon!

Details
- Woning is voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas
- Laminaat door het gehele huis in perfecte staat van onderhoud.
- Ruimte om de woning groter te maken
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Eigen grond 163 m2
- 14 meter diepe achtertuin op het noordwesten
- Zonnige voortuin van 6 meter diep
- Oplevering: In overleg

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 april 2024
Verkoopdatum
15 april 2024
Looptijd
9 dagen

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.571
Aangeboden sinds
7 april 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
163 m2
Inhoud van de woning
334 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, glasvezel, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview