Zomergaarde 3 3436 ZM Nieuwegein

103m2
Wonen
4
Kamers
157m2
Perceel
1977
Bouwjaar
Beste geïnteresseerde,

Vanwege de krapte op de woningmarkt worden wij bij vrijwel elke nieuwe woning die wij aanbieden zo vaak gebeld dat er een onwerkbare situatie ontstaat.
Wij hebben daarom moeten besluiten geen bezichtigingen meer per telefoon in te plannen.
Als u via de advertentie op Funda reageert dan zullen wij op een zo eerlijk mogelijke manier zoveel mogelijk bezichtigingen inplannen.

Deze perfect onderhouden tussenwoning met twee dakkapellen, drie slaapkamers, moderne keuken en luxe badkamer, is gelegen in de geliefde wijk Batau-Zuid. De woning ligt zeer centraal op korte afstand van onder andere; City Plaza, de Nedereindse Plas, het openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen (A2, A12 en A27).
Begane grond
Indeling:
Entree, hal met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Toegang naar de zonnige, tuingerichte woonkamer met een praktische trapkast, een nette tegelvloer met vloerverwarming, glad gestucte wanden en plafonds en dubbele tuindeuren.

De halfopen keuken bevindt zich aan de straatzijde en is voorzien van diverse apparatuur te weten; 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, en de oven.
De woonkamer met zithoek is tuingericht. Via de tuindeuren is de achtertuin van ca. 20 meter diep te bereiken. In de achtertuin bevindt zich een vrijstaande berging en een overdekte houten veranda met houten berging.

Eerste verdieping
Overloop, toegang naar de 3 slaapkamers en de luxe badkamer. De slaapkamers op de 1e verdieping zijn extra ruim dankzij de aanwezige dakkapellen.

De volledig betegelde badkamer heeft een groot Velux(2019) dakraam, een ruime inloopdouche, designradiator, 2e toilet en een wastafel met bijpassend badkamermeubel.

Tweede verdieping
Via de vaste trap is de ruime open zolder te bereiken. De zolderruimte heeft twee grote Velux dakramen(2019) en hier bevinden zich de aansluitingen voor zowel de wasmachine als wasdroger en de opstelplaats van de cv-ketel. Er is veel bergingsruimte achter de knieschotten onder het schuine dak.

Details
- Perfect onderhouden tussenwoning, gelegen in de populaire wijk "De Gaardes”;
- de gehele begane grond is met uitzondering van de toiletruimte voorzien van vloerverwarming;
- de woning heeft een moderne half open keuken, een nette tegelvloer en glad gestucte wanden en plafonds, een luxe afgewerkte badkamer en 2 dakkapellen;
- centraal gelegen nabij basisscholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen;
- in totaal 4 ruime slaapkamers, een complete badkamer en praktische bergvliering;
- Ruime zolderverdieping op 2e verdieping met wasmachine en wasdrogeraansluiting;
- alle Velux dakramen zijn in 2019 vernieuwd;
- verwarming middels een Vaillant HR-pro cv-combiketel.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.459
Aangeboden sinds
12 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
157 m2
Inhoud van de woning
361 m3
Oppervlakte externe bergruimte
15 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview