Verkocht OV

Thorbeckelaan 100 1412 BS Naarden

119m2
Wonen
6
Kamers
513m2
Perceel
1959
Bouwjaar
Wilt u wonen in de kindvriendelijke en gewilde woonwijk ‘Het Ministerpark’? Dan moet u deze woning zeker bezichtigen.

Deze royale, uitgebouwde hoekwoning met 3 slaapkamers (eventueel vierde slaapkamer op zolder), met vrijstaande garage met eigen oprit en laadpaal en vrijstaande kantoorruimte heeft onder meer een zonnige tuin op het zuiden en is gelegen op een riant perceel van maar liefst 513 m2.

De woning is gelegen op loopafstand van NS-station Naarden-Bussum, scholen, kinderopvang (zowel BSO- als crèche), sportvoorzieningen, de winkels aan de Mackaylaan en nabij het natuurgebied het Naardermeer en uitvalswegen naar Amsterdam, Utrecht en Hilversum. Het gezellige centrum van Bussum en het centrum van het mooie Naarden Vesting liggen op fietsafstand.
Begane grond
Entree via een tochtportaal vestibule (ruim 2 m2) met meterkast en bergkast. Vervolgens de hal van ruim 3 m2 met vaste trap naar de eerste verdieping, een trapkast, modern toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer met een totale oppervlakte van bijna 37 m2 loopt door in de uitbouw aan de achterzijde, alwaar de eetkamer (bijna 10 m2) is gesitueerd. Halverwege treft u de open keuken met daartegenover een erker die voor extra uitzicht en lichtinval zorgt. Verder treft u nog een open haard in de woonkamer. Vanuit de eetkamer is er een deur naar de achtertuin.
De moderne riante open keuken (2017/2018) in hoekopstelling van bijna 9 m2 is voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een 5-pits gasfornuis, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap, koel-/vries-combinatie en een schiereiland met bar-opstelling. Ook vanuit de keuken kunt u via een deur de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 in grootte verschillende slaapkamers, de badkamer, de vaste open trap naar zolder en een separaat modern toilet met fonteintje.
De grote slaapkamer aan de achterzijde van ongeveer 14 m2 heeft toegang tot een balkon van bijna 1½ m2 op het westen. De tweede slaapkamer, eveneens aan de achterzijde is ruim 8 m2 en de derde slaapkamer, aan de voorzijde meet bijna 10 m2.
De moderne badkamer van ruim 4 m2 met elektrische vloerverwarming is praktisch ingericht met een wastafelmeubel en een ligbad met douche.

Tweede verdieping
De ruime zolder met velux dakramen en een nokhoogte van 2,17 m is verdeeld in een voorzolder van ongeveer 17½ m2 vloeroppervlak met de CV-combiketel (2006) en een wasmachine aansluiting en de overige ruimte van circa 26 m2 vloeroppervlak. Eventueel is het mogelijk hier een vierde slaapkamer te situeren.

Tuin
De voor-, zij- en achtertuin van de woning is erg zonnig met veel privacy en aan alle kanten vrij uitzicht. De voortuin is ongeveer 94 m2, de zij-tuin circa 75 m2 en de achtertuin op het zuiden zo’n 270 m2.
Achterin de tuin treft u een tuinhuis van circa 15 m2, uitgerust met onder meer toilet en elektra. Het tuinhuis is in het verleden gebruikt als praktijkruimte, maar wordt nu vooral voor opslag gebruikt.
Verder treft u nog een vrijstaande stenen garage van ruim 17½ m2 voorzien van elektra en een eigen oprijlaan tot de openbare weg. Aan het tuinhuis is de laadpaal voor een elektrische auto bevestigd.

Details
- Totale gebruiksoppervlakte 119 m2, inhoud 400 m2
- Royaal perceel van 513 m2
- Achtertuin op het zuiden
- Veel privacy
- Vrijstaande stenen garage (17½ m2), met oprijlaan voor meerdere auto’s en laadpaal elektrische auto
- Vrijstaand tuinhuis (15 m2) met toilet en elektra, voorheen gebruikt als praktijkruimte
- Keuken, beide toiletten en badkamer vernieuwd in 2017/2018
- Energielabel C, vloer-, gevel- en dakisolatie en overal dubbel glas
- Bouwkundige keuring uitgevoerd eind maart 2024
- CV-ketel HR Remeha Avanta combiketel 2006

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.210
Aangeboden sinds
1 mei 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
513 m2
Inhoud van de woning
399 m3
Oppervlakte externe bergruimte
32 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, rookkanaal, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview