Verkocht

De Stappert 26 5066 MG Moergestel

115m2
Wonen
5
Kamers
150m2
Perceel
1985
Bouwjaar
Een fantastische kans voor jonge gezinnen en starters! Ideaal gelegen voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabele en kindvriendelijke omgeving. Daarnaast is er een berging met dubbele doorgang voor de motorfiets, wat een fantastisch pluspunt is voor de motorliefhebbers onder ons. Deze berging staat achter in de privacy biedende achtertuin. Last but not least, het energielabel van dit huis is B. Dit betekent dat het huis goed geïsoleerd is en energiezuinig is, wat resulteert in lagere energiekosten. Zo kun je niet alleen genieten van comfortabel wonen, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Ben jij op zoek naar een fijne plek om te settelen? Kom dan snel een kijkje nemen bij De Stappert 26 in Moergestel. Dit huis biedt alles wat je nodig hebt voor een gelukkig en comfortabel leven. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze kans voorbij! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. We hopen je snel te mogen verwelkomen in dit prachtige huis dat jouw nieuwe thuis kan worden!

Kenmerken:
Energielabel B
3 Slaapkamers op de eerste verdieping
4e slaapkamer te creëren op de tweede verdieping
Ruime berging met een ruime doorgang voor de motorfiets
Tuin met veel privacy
Kindvriendelijke omgeving
Mogelijkheid tot gemeubileerde oplevering
0% Overdrachtsbelasting mogelijk (startersregeling)
Aanvaarding in overleg

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met de meterkast, extra inbouwkast, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld met toilet en fontein.

De woonkamer is naar de tuin gericht en heeft een erker aan de achterzijde, waardoor er veel lichtinval is. Daarnaast een praktische trapkast en toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd en heeft het keukenblok in een hoekopstelling geplaatst. Belangrijk om te weten is dat alle gewenste inbouwapparatuur erin zit waaronder een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en een heteluchtoven. Tevens een ruime inbouwkast.

Eerste verdieping:
Overloop welke toegang geeft tot 3 slaapkamers en de badkamer. De net afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel met kastjes.

De slaapkamer aan de achterzijde heeft de beschikking over een balkon wat uitkijkt over het achtergelegen speelveldje.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap te bereiken open zolderkamer hier kan een 4e slaapkamer worden gemaakt. Ook is hier de cv-installatie gesitueerd en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Het Velux dakraam zorgt voor voldoende lichtinval.

Buiten:
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is onderhoudsvriendelijke aangelegd en er is veel privacy, want er is geen inkijk vanuit de buren.

Achter in de tuin is een vrijstaande stenen berging met overkapping gesitueerd, van waaruit er ook een achterom is via de brandgang. Deze achterom is extra breed zodat er makkelijk met een motorfiets in en uit kan worden gemanoeuvreerd.

Wonen in Moergestel!
Moergestel (gemeente Oisterwijk) is een dorp met bijna 6000 inwoners. Het karakter van het dorp is terug te vinden op het grote plein rondom de kerk, waar omheen de winkels en horecavoorzieningen te vinden zijn. Winkels, recreatievoorzieningen, bossen en vennen, een rijk verenigingsleven, Moergestel heeft het allemaal. Een Moergestels gezegde luidt: als het er niet is, dan regelen we dat zelf wel. Door de centrale ligging in Brabant en de Benelux zijn steden als Tilburg (15 minuten), Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Breda snel en binnen 30 autominuten te bereiken, maar ook steden als Maastricht (1 uur) en Amsterdam en Brussel zijn binnen 1,5 uur autorijden bereikbaar. Zo heeft u wel de lusten van de stad, maar niet de lasten.

Algemeen:
- Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door makelaarsvereniging VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen. Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
- Gezien de leeftijd van de woning worden er zowel een ouderdomsclausule, als een asbestclausule opgenomen in de koopovereenkomst.
- De golfplaten op de berging bestaan uit asbestverdacht materiaal.
- Deze advertentie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2024
Verkoopdatum
22 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.196
Aangeboden sinds
23 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
150 m2
Inhoud van de woning
392 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging, kabel-tv, buitenzonwering, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview