Dirk Bosstraat 7 3241 GE Middelharnis

76m2
Wonen
3
Kamers
105m2
Perceel
1931
Bouwjaar
Ontdek deze fantastische woning, geschikt voor starters of jonge gezinnen.
Deze charmante woning aan de Dirkbosstraat 7 biedt een knusse thuisbasis midden in het bruisende centrum van Middelharnis! Met 2 ruime slaapkamers en een tuin op het zuidwesten, is dit een uniek plekje. Je woont op loopafstand van winkelcentrum D’n Diek, met diverse scholen rondom en een goede busverbinding richting Rotterdam.
Begane grond
Stap binnen in deze knusse eengezinswoning uit 1931. De lichte woonkamer heeft een warme uitstraling door de houtlook PVC vloer. Met directe doorgang naar de keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Door de keuken loop je de hal in waar plek is voor een wasmachine, droger en koelkast en waar zich achter de eerste deur de badkamer bevind. Deze bestaat uit een dubbele wastafel en een inloop douche. Achter de 2e deur in de hal bevind zich het toilet inclusief een wastafel. Aan het einde van de hal vind je de achterdeur die naar de tuin leidt.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, de grootste slaapkamer bevat 2 ingebouwde kastruimtes, een wastafel en een luik in het plafond naar de bergzolder. De 2e slaapkamer is voorzien van ingebouwde kastruimte en elektrische zonnewering aan de buitenkant van het raam. Op de overloopt vind je de deur die leid naar je eigen dakterras!

Tuin
De tuin op het zuidwesten gelegen is perfect voor lange zomer avonden. Met de houten berging heb je genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een fiets, winterbanden en gereedschap.

Details
- 2 slaapkamers.
- Professioneel schilderwerk buitenzijde Juni 2023.
- Netfit CV ketel 2018.
- PVC vloer 2018
- Stucwerk benedenverdieping 2018
- Tuin op zuidwesten.
- Centrum van Middelharnis.
- Loopafstand busverbinding Rotterdam.

Klaar om jouw eerste woningavontuur te starten? Dit gezellige huis is perfect voor jou als starter of als jong gezin. Aarzel niet en plan snel een bezichtiging in, voordat het te laat is!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.412
Aangeboden sinds
29 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
105 m2
Inhoud van de woning
269 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview