Molenstraat 20A 7941 AW Meppel

249m2
Wonen
9
Kamers
224m2
Perceel
1950
Bouwjaar
WONEN en ONDERNEMEN in het centrum van Meppel? Het kan in dit ruime pand aan de Molenstraat in Meppel. Het pand is goed bereikbaar, beschikt over een eigen parkeerplaats (parkeerplaats 'Koekoeksteeg' ligt direct achter het pand), heeft een ruime werk- en woonoppervlakte en ligt zeer gunstig ten opzichte van het winkelcentrum van Meppel.
De gehele beneden verdieping is in gebruik als fysiotherapiepraktijk, de eerste en tweede verdieping behoren tot het woongedeelte van het pand.
Begane grond
Begane grond: WERKEN
De begane grond heeft als bestemming 'kantoorfunctie' en is in gebruik als fysiotherapiepraktijk. De totale oppervlakte van de begane grond is 144m2 en bestaat uit 4 kantoor/behandelruimtes, de oefen/fitness ruimte en een tweetal bergruimtes. Via de voorzijde van het pand komt u binnen in de hal waar zich het keukenblok, toilet, meterkast en de toegang tot de kantoor/behandel ruimtes en de oefenruimte bevindt. De toegang tot het woongedeelte op de eerste en tweede verdieping is ook aan de voorzijde van het pand via de hal bereikbaar.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping is het woongedeelte. Hier vindt u de woonkamer, keuken, toilet, badkamer en een slaapkamer. Aan de achterzijde is een groot dakterras van 6x13m.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping zijn 3 slaapkamers, de overloop met inbouwkasten en een ruimte voor algemeen gebruik met wasmachine en droger aansluiting.

Details
- Nieuwe Atag combiketel Q42C CW6 uit 2018
- Bovenverdieping in 2018 voorzien van nieuwe, kunststof kozijnen met triple glas HR+++
- Glasvezelaansluiting
- Gebruiksoppervlakte werken 144 m2 (begane grond)
- Gebruiksoppervlakte wonen 105 m2 (1e + 2e verdieping)
- 2 adressen, Molenstraat 20 en 20a

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.506
Aangeboden sinds
14 januari 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
224 m2
Inhoud van de woning
650 m3

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview